Zvezde imaju savet za tebe: Evo koji znak ce biti najsrecniji u narednim danima!

Zvezde imaju savet za tebe: Evo koji znak ce biti najsrecniji u narednim danima!

2022-06-16 0 By Admin

 

 VAGA

Poruka koju zvezde imaju za tebe za naredne dane jeste da moras da zaboravis na proslost. Postoji neko do koga ti je jako stalo,ali moramo reci  da ta osoba nije pravi izbor za tebe. Jednom ti je vec slomila srce,ako joj das jos jednu sansu znaj da ce to da uradi ponovo. I tome nece biti kraja, imaj to na umu.

 

 SKORPIJA

Naredni dani ce biti prilika da se uveris u to da postoji neko ko je spreman da ti na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ovaj horoskop ti  savetuje da toj osobi das sansu. Problem je sto si i dalje fokusiran na  proslost, a to je greska. Da je to valjalo,jos uvek bi trajalo. Imaj to  na umu. Moguce su promene u tvom zivotu brze nego sto mislis.

 

 STRELAC

Bitno je da kazemo da ces ti naci svoju srecu. Istina je da ti sada nije lako,ali moze sve da dodje na svoje. U ovom trenutku jako gresis sto ne umes, ili ne zelis, da slusas glas svog srca.  Ono najbolje zna ko je osoba koja je najbolja za tebe, ali je problem sto se ti uvek vodis samo glasom svog razuma.

 

JARAC

Poruka koju zvezde imaju za tebe jeste da budes iskren. Ako si sakrio nesto od voljene osobe imaj na umu da je samo pitanje dana kada ce to da se sazna. Dakle,vreme je da sam kazes sta je ono sto ti smeta, i da se ponasas u skladu sa tim. Priznaj da si pogresio i objasni zasto si to uradio. Od toga mnogo zavisi.

 

 VODOLIJA

Konacno ces moci da kazes da si nasao svoju srecu jer period koji je  pred tobom moze da bude jako lep. Vazno je da naglasimo da ti je stalo do jedne vage i da treba da joj  to otvoreno i kazes. Mnogo toga je na tebi i moramo reci da se sansa za srecu pruza,ali da se nista nece desiti samo niti preko noci. Bori se za emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ljubav ti je na prvom mestu. Iskreno zelis da imas nekoga na koga mozes da se oslonis. Moramo da kazemo da ti je vrlo vazno da imas nekoga,ali jos uvek nije doslo vreme za fatalne susrete. Treba da razmislis o tome sta licno zelis, i da se ponasas u skladu sa tim. Cuda postoje  i desavaju se onom ko  u njih veruje.

Stranice: 1 2