Ljubav za petak! Ako jedan znak zaboravi na ponos bice srecan!

Ljubav za petak! Ako jedan znak zaboravi na ponos bice srecan!

2022-06-16 0 By Admin

  Pred nama je petak i sigurno je da ce ga neki znaci pamtiti zauvek.

 

 OVAN

Naravno da je jako vazno da kazemo da  vam je ponos jako bitan. On je zapravo prepreka za vasu srecu jer  bas zato sto je toliko naglasen vi ne mozete da kazete da ste srecni.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vreme da razmislite o tome da li cinite dobro i da li vam treba da slusate razum.

 

 BIK

Ovaj petak vama nece doneti nista posebno. Ali,to ne znaci da cete vi biti nesrecni. Vama jednostavno u ovom trenutku nije nikakav problem sto ste sami. Shvatili ste da ce prava ljubav doci u pravo vreme i spremni ste da cekate da se to desi. Moramo da kazemo da je bitno da ne obecavate nikome nista.

 

 BLIZANCI

Sve dolazi na svoje. Vama sada nije lako i to je cinjenica ali ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da se to promeni. Jednom raku ste jako vazni i cinjenica je da je on zeli da sa vama ima mnogo vise od prijateljstva. No, moramo reci da sada ipak nije pravo vreme da vam krene na polju emocija.

 

  RAK

Ljubomora vam je sada veliki problem. Ne znate ni sami kako da se ponasate, ni koga da slusate. Vase srce govori da je voljeno i srecno,ali razum vas opominje zbog nekih situacija iz proslosti. Vi morate da shvatite da nisu svi isti, i da to sto ste jednom patili ne znaci da cete ponovo.

 

 LAV

Jako je vazno da znate da ste vazni jednom raku. Iskren je prema vama i nema sumnje da zeli da vas usreci. Ako mu date priliku moguce je da cete uz njega naci sve ono sto ste  zeleli i sto vam treba. Mislite o tome,sada je vreme za nove ljubavne korake.   Necete zazaliti ako to uradite,to je ono sto moramo reci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 DEVICA

Dolaze dani kada ce vam krenuti na bolje sto se emocija tice. Stalo vam je do jedne vage ali  prosto jos uvek niste spremni da joj otvorite svoje srce. Razmislite o svemu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i vodite se   time da je vreme za vasu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2