Dobre vile:Izaberi jednu i saznaces sta ti lepo stize do kraja juna!

Dobre vile:Izaberi jednu i saznaces sta ti lepo stize do kraja juna!

2022-06-17 0 By Admin

 

Ako si izabrao dobru vilu broj tri:

 

Moramo da kazemo da je ova vila najbolji moguci izbor. Ona oznacava da zapravo pocinje najlepsi period u tvom zivotu.  Dakle, moze se reci da ces doci do toga da dobijes sve ono sto zelis ali  i da resis probleme koje trenutno imas.

Ako si sada slobodan, te ako zelis da pronadjes svoju srodnu dusu, znaj da je sasvim izvesno da ce to da se desi. Samo, vrlo je vazno da nemas gard oko sebe, jer ti nesvesno svima oko sebe stavljas do znanja da ti je lepo, i da ti prija samoca. Imaj na umu da zapravo nema nista lose u tome da svima oko sebe pokazes da si zeljan toga da imas nekoga, da volis nekoga i da neko voli tebe. U tome nema nista lose, to je ono sto moramo da naglasimo. Pokazi emocije i ljubav ce ti doci sama.

Za neke od vas, odabir ove vile moze da  znaci pocetak zajednickog zivota pa cak  i prosidbu ukoliko si sada slobodan. Vazno je da kazemo da si ti neko ko zna sta zeli, i da je vazno da dozvolis sebi da zivis bas onako kako zelis.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao dobru vilu broj cetiri:

Ako je ova vila tvoj izbor,onda ti treba da razmislis sta je zapravo ono sto zelis i sta je ono sto ti treba za srecu. Moguce je da ces  dobiti priliku da se uveris da je nekome iz tvoje blizine jako stalo do toga da te  ima kraj sebe. Da je rec o osobi koju smatras prijateljem,a koja te voli iskreno… Koja vec neko vreme odlaze da ti prizna svoje emocije.

Moramo reci da nema nimalo sumnje da dolazi do toga da se vase zelje ostvare. Da dobijete sve ono do cega vam je stalo. Ova osoba je iskrena prema vama,te ako ste sada slobodni imajte na umu da necete pogresiti ako joj date  priliku.

Znajte da se najlepse i najvece ljubavi uvek radjaju iz prijateljstva. Morate vise vremena da posvetite sebi i da vise uzivate u zivotu. Dakle, poruka za vas jeste da nadjete vise vremena za svoje licne zelje. Od toga mnogo toga zavisi.

 

Stranice: 1 2