Subota,nedelja i ponedeljak:Astro prognoze za sve znakove!

Subota,nedelja i ponedeljak:Astro prognoze za sve znakove!

2022-06-17 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred  nama shvatiti da vas voli jedan rak. Tako da ce tokom tri naredna dana sve doci na svoje.

Vrlo je vazno da kazemo da treba da se fokusirate na svoje zelje jer imate prava da zivite onako kako vi licno zelite.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti period kada ce zvezde biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan lav je uz vas i nema nimalo sumnje da je spreman da vam dokaze na delu koliko ste mu zapravo vazni i bitni. Od toga  sta vi hocete  zavisi i koliko cete srece imati u danima pred nama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Jedna vaga je uz vas. Iskreno vam je stalo do nje i spremni ste na sve ne bi ste li joj na delu tu ljubav dokazali i pokazali. Astro prognoze za naredna tri dana su jako povoljne kada ste vi u pitanju. Morate da imate na umu da neko zeli da  mu date jos jednu sansu i svakako da bi ste trebali da razmislite o tome.

 

 JARAC

Mnogo vam smeta sto ne mozete sa voljenom osobom da nadjete kompromis. Vi imate iste karaktere, i vi i ona imate neke svoje ideje, i navikli ste da bude bas onako kako hocete.  No, imajte na umu da ljubav moze da opstane samo ako se oboje iskreno trude.  Poruka  za vas jeste da je razgovor lek za sve.

 

 

VODOLIJA

Sve ce doci na svoje.  To je ono sto moramo da kazemo. Astro prognoza za naredna tri dana je jako povoljna kada ste vi u pitanju. Neke vodolije ce morati da donesu vaznu odluku i pocnu ispocetka sa nekim iz proslosti. Znajte da je sve moguce onom ko ume  da voli. I onom ko zna da se bori za svoje zelje.

 

 RIBE

Vama ce naredni dani biti jako lepi. To je ono sto moramo da kazemo. Stalo vam je do jednog ovna i imajte na umu da treba da se potrudite da mu na delu dokazete svoju ljubav. On je neko ko ce umeti da vam se posveti i da vas ceni onako kako zelite i zasluzujete…

Stranice: 1 2