Posle mnogo suza i razocarenja,konacno ce se jednom znaku isplatiti dobrota!

Posle mnogo suza i razocarenja,konacno ce se jednom znaku isplatiti dobrota!

2022-06-22 0 By Admin

uuzeOvaj znak je cinio dobra dela. Primer je osobe koja je poput andjela na zemlji. Dolazi kraj njegovim suzama.

 

    RIBE

Posle mnogo suza, konacno ce osmeh da se pojavi na vasim usnama. Tokom perioda koji je pred nama ce doci do velikih promena u vasem zivotu. Te promene ce biti jako lepe i pozitivne, i to je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da nema  nimalo sumnje da ste vi znak koji ce biti nagradjen za to sto ima divnu dusu. Istina je da ste vi mnogo patili i da ste u nekim situacijama mislili da vasoj tuzi nema kraja. No, ono sto je bitno da kazemo  jeste da se konacno okrenulo vase kolo srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav: Ako ste slobodni,znajte da je moguce da ce doci do  jednog lepog susreta u danima koji su pred nama. To  nece biti fatalna ljubav,niti ljubav na prvi pogled. Zapravo ce sve u pocetku da se  bazira na prijateljstvu,koje ce vremenom da preraste u ljubav. Moguce je da cete tu osobu da upoznate preko posla. No,vase energije ce vrlo brzo i lako da se poklope i mozemo da kazemo da ce doci do toga da vi lako shvatite da je to osoba koja je vama poslata,kako bi vam pokazala  sta je to prava ljubav. Nista se nece desiti preko noci,ali svakako da se za prave stvari vredi boriti i da ih vredi cekati. To je ono sto moramo da naglasimo.

Ako ste u vezi,vama sledi ostvarenje vaseg ljubavnog sna. To je ono sto moramo da kazemo. Moguce je da cete biti zaproseni,a to je upravo ono sto vam fali kako bi se vasa ljubavna zelja ostvarila.  Ukoliko tu osobu volite iskreno,mozete vec sada da se radujete jer je to emocija koja je cista. Vas dvoje mozete mnogo toga zajedno i vasa ljubav je jedna od onih koje nece imati rok trajanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2