Prosli zivot i dalje utice na ovog zodijaka,jer nije preboleo svoju bivsu ljubav!

Prosli zivot i dalje utice na ovog zodijaka,jer nije preboleo svoju bivsu ljubav!

2023-07-29 0 By Admin

Ako ste rodjeni u znaku lava,nema sumnje da ste se pronasli u naslovu ovog teksta.

 

 LAV

Dragi lavovi,vama je vas prosli zivot i sve ono sto je  bilo i dalje u mislima. Nikada vam nije uspelo da zaboravite svoju bivsu ljubav i to je cinjenica. Vama je dobro jasno da ste vi sami krivi sto ta osoba nije vise pored vas.  Znate da nije do nje,da vas je ona volela iskreno i da je bila spremna na sve zbog vas. Znate i to da nikada necete moci dovoljno da joj se iskupite kako bi vam oprostila i kako bi prema vama bila ista kao nekada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi ste kraj sebe,odnosno u svom zivotu, imali pravo blago. Ta osoba je bila dokaz da postoje ljudi koji su verni, odani, tolerantni, i iskreni. Nikada vas nije slagala, nikada joj nije palo na pamet da vas povredi na bilo koji nacin. Bili ste joj sve na svetu, ali vama je sve to bilo  malo. Zeleli ste slobodu, a kada ste je dobili onda vam je bilo jasno da  ste pogresili.

Dugo se borite da toj osobi  na delu dokazete koliko vam je tesko i koliko iskreno zelite da sa njom nastavite tamo gde ste stali. Ali, jasno vam je da je ta osoba zapravo progledala i da je konacno shvatila da zasluzuje mnogo vise nego  sto vi umete i mozete da joj pruzite. Uhvatilo vas je kajanje i vidi se na vama da iskreno patite, ali nazalost, nista vam to ovog puta nece pomoci.

Natavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2