Prosli zivot i dalje utice na ovog zodijaka,jer nije preboleo svoju bivsu ljubav!

Prosli zivot i dalje utice na ovog zodijaka,jer nije preboleo svoju bivsu ljubav!

2023-07-29 0 By Admin

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je samo pitanje dana kada cete  saznati da je ta osoba krenula dalje. Da je zaljubljena, da nekoga voli, da postoji neko ko bi za nju sve uradio, sve ono sto vi niste. I tek ce vam biti jasno koliko ste  zapravo pogresili kada vidite osobu koju volite kraj nekog drugog, i shvatite da ste vi sve to imali, a niste cenili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dragi lavovi, vas prosli zivot se nikada nece vratiti. Ne mozete da vratite proslost, niti mozete bilo sta da uradite kako bi ta osoba ponovo bila kraj vas. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali jednostavno vam ostaje da se pomirite sa tim. Da shvatite da je ta ljubav prosla, bas kao sto je i prosli zivot i sreca sa tom osobom iza vas. Neka to bude vasa zivotna lekcija. Da jednom, kada nadjete nekoga ko ce vas voleti, cuvate to sto imate. Cinjenica je da vi tu osobu nikada necete zaboraviti. Cinjenica je da nikada necete moci tu osobu da zamenite. Da vam nikada niko nece biti tako drag kao vasa bivsa ljubav. Cinjenica  je i da cete je dugo traziti u drugima… Bezuspesno.

No,shvatite da  je bilo do vas, i naucite vec jednom da se nosite sa posledicama svojih pogresnih odluka. Nemojte ocavajavati i misliti da vam je sudjeno da  ostanete sami. Nije. Samo, sudjeno vam je da nikada ni kraj koga ne nadjete tu srecu koju ste imali kraj osobe koju niste znali da cenite..

Stranice: 1 2