Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani da ljubav bude u prvom planu ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani da ljubav bude u prvom planu ovim znacima!

2023-07-29 0 By Admin

Naredna sedamdeset dva sata  ce biti dani da ljubav bude u prvom planu ovim znacima!

OVAN

Bice ovo dani da vasa ljubav bude u prvom planu.Okrenite se napred i resavajte sta vam je na tapetu. Ako postoje neke nejasnoce, vi ih mozete pojasniti i resavati sa partnerom. I on jedva ceka da mu se posvetite i da budete voljni  da resite jedan manji nesporazum koji ste imali u poslednje vreme. Vreme je za oprostaje i potpuno pomirenje.

 

BIK

Ne smete se predavati nostalgiji koja vas obuzima, vec morate  da se otrgnete.Gledajte napred, i nemojte da sebi jos vise komplikujete zamrsenu situaciju. Vreme je da neke komplikacije u svome zivotu pocnete da sami odmrsujete i da se  okrenete konkretnim resenjima.Neka novi mesec za vas znaci i novi pocetak, i pocetak nek vam je u prvom planu, i u svakom momentu.

 

BLIZANCI

Suvise ste ishitreno delovali u jednoj odluci koju ste doneli na precac. Sada tek uvidjate da ste pogresili i tacno znate i u kojem momentu. Greske su za ljude, pa ako ste i pogresili, mozete ih i ispraviti.Osobe na koje se odnose, ako vas vole, oprostice vam. Ako vam ne oproste, tek cete shvatiti da vas nikada i nisu ni volele.

 

RAK

Dusa vam je puna gorcine i odrazavate je kroz tihu tugu.Mozda ce naredni dani da vam donesu utehu, i da kroz jedan novi susret, ponovo osetite srecu. Zato ucinite sve da iskoristite sansu koja vam sledi i da vam ljubav bude u prvom planu ovih dana.Vi to mozete, samo ako hocete, zato zaboravite sta je bilo!

 

LAV

Niste do sada ni pokusavali nesto konkretno i sve se svodilo na vasa nadanja.Zato cete ove dane s pocetka novoga meseca morati da smatrate  novim pocetkom. Ucinite nesto poput novog  koraka koji ce da promeni sve u vasem zivotu. Neke odluke su dugo cekale da se pokrenu.

 

DEVICA

Vase srce ima na umu mnogo toga, ali prvo morate da zavrsite obaveze koje imate.NIste se nikada izvlacili od obaveza, pa i sada cete  da radite valjano. Vreme je da se malo  odmorite, pa sa tim mislima se predajte poslu koji ceka.Kasnije cete imati vremena za svoju dusu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2