Ljubav za cetvrtak: Cuda se desavaju,ali neko mora preko ponosa!

Ljubav za cetvrtak: Cuda se desavaju,ali neko mora preko ponosa!

2022-06-29 0 By Admin

Cetvrtak je pred nama, i evo sta donosi tvom znaku zodijaka…

 

 OVAN

Ovaj cetvrtak moze da bude prilika da  vi shvatite sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Moramo da kazemo da je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih emocija…Ali, nemojte se boriti za ljude koji se nikada nisu borili za vas. To je vrlo vazno.

 

 BIK

Konacno dolaze dani kada su cuda moguca. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da vi predjete preko svog ponosa. Mozda ce vam se vratiti osoba prema kojoj imate emocije, ali se to ne moze desiti ono sto  zelite sve dok ste ne fer prema osobi koju volite…

 

 BLIZANCI

Ovaj dan ce biti sansa da pocnete ispocetka  sa nekim do koga vam je stalo. To je jako vazno da kazemo. Ako vam je sada proslost u mislima, znajte da je vazno da toj osobi to i kazete. Ali nemojte ni u kom slucaju da odustajete od svojih namera,niti da dozvolite da vam drugi kroje zivot.

 

RAK

Sve dolazi na svoje. To je ono sto moramo reci. Jedan lav je uz vas i skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Mislite o tome i shvaticete i sami da je on pravi izbor za vas. Uz samo malo srece, moguce je da ce se vasi snovi ostvariti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Odlicno se osecate. Stalo vam je do jednog jarca, i on prema vama oseca isto. Ovaj cetvrtak  bi mogao biti dan kada cete dobiti dokaz te ljubavi i odluciti da pocnete ispocetka sa njim. To je bas ono sto vase srce  hoce i cuvajte to sto imate.

 

DEVICA

Jedna vodolija je spremna da vam na delu dokaze svoju ljubav. Trebalo bi da joj date sansu. Ona je prema vama iskrena, bas kao sto su iskrene i njene emocije.

Ukoliko ste sada slobodni,vrlo je moguce da cete uz nju doci do svog cilja i dobiti ono sto vam srce zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2