Utorak,sreda i cetvrtak: Idealni dani za promene na emotivnom polju!

Utorak,sreda i cetvrtak: Idealni dani za promene na emotivnom polju!

2023-07-03 0 By Admin

Ova tri dana ce biti dani za velike promene na emotivnom planu ovih znakova…

OVAN

Nije vreme da se mnogo dvoumite i da razmisljate koji cete povuci potez.Jasno znate sta zelite i to biste mogli i da ucinite. Ovi dani ce biti idealni za velike promene na emotivnom planu. Sve sto zelite mozete  da ucinite, pa i da pridjete jednom  raku. Mada vas je ranije ignorisao, sad nece biti bojazni da ce se ponasati isto.

 

BIK

Osecate da ovih dana mozete da ucinite nesto na emotivnom planu i da popravite sve sto nije dobro. Ovi ce dani biti bas idealni da osvezite svoju vezu. Mada za promene nikad nije kasno, sada cete moci da se potrudite da iznenadite partnera.Spremate mu jedan izlazak na mesta koja voli i gde se okupljate sa starim drustvom.

 

BLIZANCI

Cini vam se da se nista ne moze menjati na bolje u vasem zivotu. Cak i da do sada nista nije moglo, sada je vreme  koje vam nudi nove sanse i promene. Jedino sto se od vas ocekuje jeste da prepoznate te sanse i da ih iskoristite. Verujte da bi mnogi zeleli isto, ali nece imati priliku koja se vama pruza.

 

RAK

Nadate se jednom ovnu kojeg ste dugo, dugo ignorisali. Da li ste to cinili nesvesno, necete ni znati.Sada ce vam samo postati jasan osecaj da ste se u njega zaljubili i da je vreme za promene. One koje  ce od vas da ucine srecno zaljubljenu osobu. Onu koja ce voleti i kojoj ce biti uzvracena ljubav.Nenadano, i  u vrlo skorije vreme.

 

LAV

Vreme je da zberete svoje radne zadatke i da tacno vidite sta imate u planu zacrtano.Mozda da ovih dana odete na neki manji odmor i da se konacno odmorite od svega.Dosta ste radili i bili savesni i vredni. Konacno biste mogli da se malo odmarate i sebi date sansu da nekog sretnete.

 

DEVICA

Susret kojem se niste nadali, probudice neke stare uspomene, ali i nove zelje.Mozda su to najvece promene koje ce uticati na vas dalji zivot. Jedan novi pocetak i povratak vase stare ljubavi. Bili ste ubedjeni da je sve to proslost, ali cete i sami biti iznenadjeni time sto ce ona oziveti ponovo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2