Naredna 72. sata:Slede odluke i sati koji ce promeniti sve u zivotu ovog znaka!

Naredna 72. sata:Slede odluke i sati koji ce promeniti sve u zivotu ovog znaka!

2023-07-04 0 By Admin

Tokom naredna tri dana, slede odluke i sati koji ce bas sve promeniti u zivotu ovih znakova!

OVAN

Tokom naredna tri dana bicete stavljeni pred neke odluke.Vazno je da dobro razmislite sta vam je ciniti i sta  rizikujete da izgubite.Mozda  biste mogli da donesete odluke koje bi sve promenile u vasem zivotu, i sati vase radosti. Ma kako se vi odluka plasili, nesto  morate i sami preduzeti i poceti da  nastupate ozbiljno.

 

BIK

Vase ce obaveze da se otaljavaju jer cete se trudite da ih zavrsavate. Vas problem ce biti sto niste voljni i ne pokazujete neke licne ciljeve koje biste morali imati.Kao da vam je svejedno zbog  vasih uspeha i na vreme zavrsenih obaveza.Za sve je kriva jedna osoba koja vam je odnela srce sa sobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pokusavate da se vratite na kolosek sa koga ste sisli. Za sve je kriv jedan rak koji vas je opcinio svojom pojavom.Od vas se ceka da budete smeli i da mu pridjete i izjasnite se da vam je jako simptican. Pokazite osecanja srca i dajte  sebi sansu za srecu i jedan novi pocetak.Mozda vam bas slede  sati koji ce sve da promene u vasem zivotu.

 

RAK

Vreme je za odluke, a u vasem slucaju, vise ne mozete stajati u mestu.Vreme je da se odlucite na nove korake po pitanju jednog blizanca.Nemojte da vise krijete da ste zaljubljeni, nego mu recite da imate ozbiljne namere. Zelite lepu vezu koja ce biti trajna i koja obecava da necete biti izigrani i povredjeni.

 

LAV

Sati koji slede dovesce vasa osecanja u pitanje, pa budite pazljivi. Zaljubicete se i to ce biti jako lepo, ali pazite da to ne bude pogresna osoba. Zasto  cete zuriti da udjete u novu vezu, ni vama nece biti jasno. Jedino mozda ako zelite da te glasine stignu do vase  bivse.

 

DEVICA

Pred  vama su odluke i sati koji ce promeniti mnogo toga u vasem zivotu.Nemojte da zurite, budite srecni da cete imati vremena za razmisljanje.  Vreme je da vase odluke budu ispravne, pa se necete morati  brinuti sta ce da se zbiva kasnije. Cekaju vas mnogo obaveza, dobro drustvo, ali i osecaj srece da ste uspeli da ucinite nesto za svoje radno polje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2