Ljubav za nedelju:Treci dan meseca jula ce nekom biti velika prekretnica u zivotu!

Ljubav za nedelju:Treci dan meseca jula ce nekom biti velika prekretnica u zivotu!

2022-07-02 0 By Admin

  Ljubavni horoskop  za nedelju koja je pred nama. Evo ko bi ovaj dan mogao da pamti zauvek…

 

 OVAN

Ljubav za ovaj dan ce biti nesto na sta ste fokusirani. Mnogo vam je stalo do toga da vam voljena osoba oprosti jer vam je jasno da ste pogresili. Ona je sada jako povredjena, ali svakako da vi ne treba da odustajete od svojih namera i planova. Pobedice ljubav.

 

 BIK

Ovaj dan ce biti prilika da se fokusirate na sebe i na svoje zelje. Da se borite za ono sto hocete i da nadjete nacina da istrajete u svemu.  Jako je bitno da naglasimo da je jednom raku stalo do vas i da je spreman na svaki moguci nacin da vam svoju emociju dokaze i pokaze i na delu. Vredan je toga da mu date sansu.

 

 BLIZANCI

Voljena osoba nesto krije od vas. To je ono sto moramo da naglasimo,kako bi ste vi sami pokusali da otkrijete o cemu je tacno rec. Ali, bitno je da kazemo da je ona sve to uradila samo kako bi vas na neki nacin zastitila. Nije imala u planu da vas povredi i vredna je toga da joj date jos jednu sansu.

 

 RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vas voli jedna devica. Iskrena je prema vama i nema toga sto za vas ne bi uradila. Ako joj date priliku moguce je da ce pored vas moci da se ostvari u svakom smislu, a samim tim i da vas usreci. Samo nemojte misliti o onome sto je bilo, ne gledate u proslost.

 

 LAV

Voljeni ljudi  brinu za vas. To je ono cega vi niste svesni. Vama je potrebna promena. Morate sami da odlucite da menjate neke svoje lose navike. Svesni ste gde gresite. Ako ostanete tako tvrdoglavi, mogli bi ste izgubiti nekoga do koga vam je stalo. Zivot je jedan, naucite da u njemu uzivate na pravi nacin.

 

 DEVICA

Vazno je da kazemo da ce ljubomora danas da odigra vaznu ulogu u vasem zivotu. Previse vam je stalo do jedne vage, i cinjenica je da u ovom slucaju niste u pravu. Voljeni ste, nemojte praviti probleme tamo gde ih nema. Cuvajte tu ljubav koju vam je sudbina dala.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2