Ljubav za nedelju:Treci dan meseca jula ce nekom biti velika prekretnica u zivotu!

Ljubav za nedelju:Treci dan meseca jula ce nekom biti velika prekretnica u zivotu!

2022-07-02 0 By Admin

VAGA

Moguce je da cete shvatiti da vas voli jedna devica.Ali vas problem je u tome sto vi sada niste spremni da sa njom imate nesto vise od prijateljstva. To je ono sto   moramo da naglasimo, i vi to morate da joj i kazete.  Nemojte obecavati ono u sta niste sigurni, to vas nigde nece odvesti, niti ikome davati lazne nade.

 

SKORPIJA

Emocije su vam sada na prvom mestu i to je u redu. Ali je stvar u tome sto se borite za osobu koja nikada nije umela da se na pravi nacin bori za vas. Vreme je da ipak svako krene svojim putem. Bice vam tesko ali cete na kraju shvatiti da je to najbolje  za vas. Da prosto ne dajete na znacaju pogresnim ljudima.

 

STRELAC

Morate da naucite da cuvate ono sto imate. Ali, isto tako, morate da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. I da li ste srecni sa onim sto imate, sto je jos vaznije. Nekada moramo da promenimo neke stvari, nekada neke navike, a nekada da shvatimo da smo srecni, a da te srece nismo svesni. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo moguce da ce jedan rak da vam dokaze na delu snagu svojih emocija. Ali, ova nedelja bas i nece biti u znaku srece. ljubav je svakako ono sto vi zasluzujete, ali je problem u tome sto vi uporno sansu dajete osobama koje su pogresne. Taj rak je vredan svega.

 

VODOLIJA

Konacno ce i vama da krene na polju emocija. Ljubav ce vam u toku ovog dana biti na prvom mestu. To je ono sto moramo da naglasimo. Imajte na umu da je vrlo vazno da treba da cuvate ono sto imate i tu srecu koja vam je data.  Mozda vam sada nije dan,ali to moze da se promeni vrlo brzo, samo slusajte svoje srce.

 

RIBE

Odlicno se osecate. Ovo ce biti dan kada ce emocije da prorade i emocije, i kada bi mogla da se dese neka pomirenja.

No, ni u kom slucaju ne smete da zanemarite glas razuma, danas morate da mislite na oboje…

Stranice: 1 2