Sutra je pun mesec  u znaku Jarca, i evo kome ce doneti pravu oluju i totalni zivotni haos!

Sutra je pun mesec u znaku Jarca, i evo kome ce doneti pravu oluju i totalni zivotni haos!

2022-07-12 0 By Admin

   Pun mesec u  znaku jarca je pred  nama. Ako ste rodjeni u ova dva znaka, trebalo bi da budete spremni na sve.

 

BIK

Pun mesec u znaku jarca ce doneti veliko razmisljanje i velike dileme u vas  zivot. Vi cete morati da se zapitate sta je zapravo ono sto hocete i sta je ono do cega vam je stalo. Morate da se fokusirate na svoje zelje i da vec jednom prestanete da se ponasate neodgovorno. Zivot je previse kratak da bi ste dozvolili da ga trosite olako i na ljude koji ne znaju da cene vasu ljubav.

Moramo da kazemo da cete morati pre svega da se zapitate da li zelite jos  jednom da se vratite na staze proslosti jer nema nimalo sumnje da ce upravo tako i biti.

Da cete dobiti mogucnost da nekoga iz svoje proslosti vratite u svoj  zivot i da sa tom osobom nastavite tamo gde ste vec jednom stali. Vi ste neko ko je prosao mnogo toga, ali svakako da je samo na vama da li ste  spremni da nekome ponovo prastate i da nastavite   tamo gde ste stali. Ta osoba vas je povredila i sada se jako kaje zbog toga. Ali, velike su sanse da ce vam ponovo slomiti srce ako joj date sansu za to. Savet  koji za vas imamo jeste da se fokusirate na buducnost i da ni u kom slucaju ne gledate u proslost. Nemojte prastati niti davati nove sanse onima koji su vas imali pored sebe, a nisu  umeli i znali da cene ono sto su sa vama imali.

Pun mesec u znaku jarca  zauzetim pripadnicima vaseg znaka moze da donese i dilemu povodom toga  da li da oproste jednom raku, ili  ne. Vasa voljena osoba  je sada u dilemi,jer joj jedna bivsa ljubav bas i ne da mira.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2