Ljubav za utorak:Kad se javi bivsa ljubav i pokvari sadasnju vezu!

Ljubav za utorak:Kad se javi bivsa ljubav i pokvari sadasnju vezu!

2022-07-11 0 By Admin

Ovo ce biti utorak kada ce jedna bivsa ljubav i jedan susret da promene sve…

 

OVAN

Ovaj utorak moze da bude dan kada ce ljubav da pobedi. To je ono sto moramo da kazemo. Nekome je iskreno stalo do vas i vi treba da se fokusirate na to da emocija bude na prvom mestu. Previse vam je stalo do jednog raka i nema toga sto za vas ne bi uradio. Ostanite ono sto jeste. To je poruka koju sada imamo za vas.

 

BIK

Vazno je da kazemo da postoji jedan lav koji vas voli. Ovo bi mogao da bude dan kada ce vam biti jasno da je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Samo je vrlo vazno da kazemo da to moze biti  veza koju ste cekali tokom celog zivota. Nemojte ni u kom slucaju da odustajete od  svoje srece.

 

BLIZANCI

Ovaj utorak ce obeleziti poziv jedne vase bivse ljubavi. To je izvesno i to je cinjenica. Moramo da kazemo da necete ni sami znati sta je za vas najbolje ali ono sto je vazno da znate jeste da vas voli jedan rak iznad svega i da je zbog vas spreman na sve.  Ljubav moze da bude pokretac za sve kada  imamo nekoga ko ce nam dati dusu…

 

RAK

Vazno je da ne odustajete od svojih namera i planova. Ali ono sto moramo da dodamo jeste da ne treba  da olako verujete bilo kome. Nisu vam prijatelji svi oni za koje smatrate da jesu.

Ono sto dalje  moramo da naglasimo jeste da su cuda moguca i da dolaze dani kada sve moze da se sredi. Imate niz problema ali  nekada je vazno  biti spreman na borbu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Nece doci ni do kakvih promena danas sto se tice vas i vaseg emotivnog  zivota. Od velike je vaznosti da dobro razmislite o tome sta vam zapravo treba za srecu. Jedan rak je iskreno zaljubljen u vas, trebalo bi da cenite to sto sa njim imate. Neke stvari ne mogu da se plate novcem, pa bi bilo lepo da se vise fokusirate na ljubav.

 

DEVICA

Ako mislite o vasoj bivsoj ljubavi znajte da je sada pravo vreme da se to i sazna. Razmislite i shvaticete da je za vas najbolje da joj kazete sve sto vam lezi na srcu. Ukoliko je rec o osobi koja je sada srecna sa nekim drugim onda to postujte i zauvek recite zbogom proslosti jer  ono sto ne pripada vama, ne pripada vam.

 

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2