Ljubav za ponedeljak:Dani koji slede bice poklon sudbine za jednog zodijaka!

Ljubav za ponedeljak:Dani koji slede bice poklon sudbine za jednog zodijaka!

2022-07-17 0 By Admin

VAGA

Vase je samo da donesete jednu odluku, koja ce vas stajati dosta razmisljanja. Vreme je da budete odgovorni i onda znate sta resavate. Pazite da se rese neke ozbiljnije i krupnije stvari. U svemu sto resavate nadjite prioritet.

 

SKORPIJA

Konacno cete osecati pravu srecu i zadovoljstvo.Odavno niste imali cast da resite sta  zelite, i da uzivate u necemu sto i vama odgovara.Srrcne i povoljne okolnosti ce vam doci na dar, kao poklon kojem se niste nadali.Sve ce vam krenuti.

 

STRELAC

Vi ste neko ko ce se morati da potrudi duplo vise, nego do sada.Borite se za nesto, a to vam nece biti tako lako dostupno. Vreme je da se odlucite o tome dokle cete ici, jer nije vam sve bas na ruku. Zelite, a nemate sanse za nesto, niti povoljne mogucnosti.

 

JARAC

Dajete sebi teske zadatke i vreme je da se  sredite i pokazete  sta vam treba.Vreme je da se zna sta biste morali, a sta vam je nepotrebno. Sve biste nesto, a sami sebi zamrsite jer ne idete redom. Zato kasnite sa zeljama.

 

VODOLIJA

I ovih cete dana zeleti da se isticete u prvi plan, i da mislite da ste najbolji. Smatrate da ste uvek u pravu, a verujte da gresite u tome.Od vas se ocekuje  da i vi malo popustite, jer nije u redu da zatezete i budete toliko tvrdoglavi.Gresite prema jednoj osobi!

 

RIBE

Za vas ce naredni dani da donesu lepe stvari i brojna iznenadjenja.Vreme je da se radujete i budete deo veze koja ce da otpocne ubrzo. Jedan susret donosi fatalnu osobu i svako fatalno osecanje u vasoj dusi. I bice poklon za vas, vredniji od suvoga zlata.

Stranice: 1 2