Ljubav za nedelju: 17. jul moze biti dan  kada ce jedna ljubav  da izadje na videlo!

Ljubav za nedelju: 17. jul moze biti dan kada ce jedna ljubav da izadje na videlo!

2022-07-16 0 By Admin

 Pred nama je nedelja.Evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti i kako ce vam se nedelja zavrsiti…

 

OVAN

Moramo da kazemo za ovu nedelju da ce sve doci na svoje. Vi ste  znak koji ume da voli iskreno i koji je sada jako zaljubljen. Moguce je da ta osoba sada nije pored vas i to vam tesko pada, ali ovaj dan moze da bude onaj kada se sve menja i kada sve dolazi na svoje. Zasluzili ste.

 

BIK

Ljubav ce vam ovog dana  biti na prvom mestu. Osoba koju  volite sada oseca isto sto i vi, i to je najvaznije od svega.   Dozvolite toj osobi da vas  usreci i vratite joj istom merom jer nema nimalo sumnje da je to veza koja moze da traje. Nemojte da uticu tudja misljenja  na vas.

 

BLIZANCI

Ljubomora vase voljene osobe  vam je veliki problem. To je tako jer ste prema njoj iskreni  i jer  nikada nista od nje niste sakrili. Tesko vam pada sto ne mozete  da joj dokazete da vam je iskreno stalo i da treba da vam veruje…  No,  dajte i sebi i njoj vremena, jer ljubav moze i treba da pobedi.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova nedelja  biti dan kada cete morati da donesete velike odluke. Vecinu njih   vam nece biti lako  da donesete ali je cinjenica da od vas zavisi toga koliko cete srece imati ovog dana ali i narednih. Neko iz vase proslosti  ima nameru da vas vrati u svoj zivot.

 

LAV

Nemate dovoljno razumevanja za vasu voljenu osobu. Ona je neko ko  zaista mnogo vredi i kome je do vas jako stalo,ali kao da vi to na trenutke zaboravljate. Bolje bi bilo kada bi ste se vise fokusirali na vasu emotivnu vezu jer  ce vas skupo kostati  ukoliko napravite gresku i ostanete bez nekog koga volite i ko vas voli.

 

DEVICA

Bitno je da kazemo da ce ovu nedelju obeleziti jedno lepo  poznanstvo. Nece to biti ljubav na prvi pogled  ali svakako da  moze iz toga da se rodi jedna lepa emocija. Samo dajte sebi vremena jer se najlepse stvari dese  onda kada im se najmanje  nadamo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2