Ovi znaci sada liju suze,ali vrlo uskoro dolaze dani kada ce ih karma nagraditi za svu dobrotu…

Ovi znaci sada liju suze,ali vrlo uskoro dolaze dani kada ce ih karma nagraditi za svu dobrotu…

2022-08-09 0 By Admin

Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, imajte na umu da vas sreca nece zaobici u danima pred nama…

 

   LAV

Vi ste neko ko sada lije suze. Istina je da vas zivot nije nimalo lak. Prosli ste kroz mnogo toga i neretko vam je bilo tesko ali sada konacno sve dolazi na svoje. Vazno je da kazemo da je jednom raku iskreno stalo do vas i da nema nimalo  sumnje da ce naci nacina da vam to i dokaze. Samo od vas zavisi hoce li tako i biti ali imajte na umu da je sve moguce onome ko ume i zna da ceka. Vi ste neko ko je oduvek pokusavao da usreci one do kojih mu je stalo. Svi misle da ste sebicni ali oni koji vas imaju u svojoj blizini itekako znaju da imate veliko srce.

Vi ste uvek pokusavali da  pomognete svima u svojoj blizini. Niko nije tako iskren kao vi ali sada konacno dolaze dani kada cete za sve biti nagradjeni. To je ono sto moramo da kazemo.  Imajte   na umu da vam vrlo uskoro sledi susret sa osobom koja ce vasem  zivotu dati jedan novi i lepsi smisao. Prosli ste mnogo toga ali sreca ce konacno biti  uz vas, bas kao sto ste oduvek  i zasluzili.

Moramo da dodamo da je moguce da cete konacno na polju karijere da ostvarite one rezultate koje ste oduvek  zeleli i da ce doci do toga da dobijete poslovnu ponudu koja se ne odbija. Vama zaista sledi jedan novi zivotni pocetak i nema bas nimalo sumnje da cete ovog puta biti srecniji nego ikada do sada. Konacno, zelje se ostvaruju i nemoguce postaje moguce. To je jedino sto je istinski vazno i sto treba da imate na umu!

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

 JARAC

Vama sledi novi pocetak. Sada vam nije lako i moguce je da su suze vasi verni pratioci ali sve ce doci na svoje i to je ono sto je zapravo najvaznije. Iskreno vam je stalo do jednog lava i moguce je da cete saznati da on prema vama oseca to isto. Cini se da cete  konacno moci da kazete da ste voljeni i da postoji neko ko ce moci i umeti da vam uzvrati emocije na pravi nacin. To je vrlo vazno da naglasimo.

Vama se smesi povratak u vas zivot nekoga iz proslosti. Moguce je da ce sudbina da vam da jos jednu sansu ako vec postoji osoba koju  i dalje volite iako se vasa ljubavna prica  zavrsila. Moguce je bas sve sto pozelite,ali ni u kom slucaju ne smete da dozvolite da vam bilo ko kroji zivot.

Da vam prica kako cete ziveti, koga cete voleti…  Odluke su sada  pred vama ali ono sto moramo reci jeste da je vise nego moguce da cete dobiti svu srecu koju zapravo i zasluzujete. Kada neko  kao vi prodje mnogo toga i uvek misli na druge, karma pre ili kasnije dodje. Da vas nagradi srecom za svaku lepu rec i dobro delo koje ste  do sada uradili, a bilo ih je mnogo..