Ljubav za  utorak: Drugog dana avgusta i nemoguce postaje moguce!

Ljubav za utorak: Drugog dana avgusta i nemoguce postaje moguce!

2022-08-01 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u  znaku lava, znajte da ovo moze biti vrlo zanimljiv dan.

 

OVAN

Drugog dana avgusta nece doci do ostvarenja vase zelje. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Vi uporno tragate za srecom,  a kao da ne vidite da je vec imate. Jedan lav je spreman na sve ne bi  li vas imao pored sebe i u to nema nimalo sumnje, no, neka sve ide svojim tokom.

 

BIK

Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da ucini sve za vas. Dakle, ovo bi mogao da bude presudan dan  za ljubav. Samo od vas zavisi hoce li sreca uci u vas zivot. Ali, ono sto je bitno da znate, cuda su moguca onome ko u njih veruje i to je jedino sto je vazno u ovom trenutku. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Drugog dana avgusta se nece desiti nista posebno u vasem zivotu. Ali, svakako da  je moguce da ce doci do toga da se vi osetite usamljeno, pa cak i razocarano. Vi iskreno zelite da vas neko voli ali morate da znate da je bolje biti sam nego kraj pogresnih ljudi. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vazno je da naglasimo da ce sve doci na svoje. Da ste vi znak koji je prosao mnogo toga ali da se cini da napokon sve pocinje  da bude bas onako kako bi ste zeleli. Jedan rak vam mnogo znaci ali treba da sacekate jos neko vreme pre nego se medju vama nesto desi. Treba i vredi cekati vredne stvari.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da uzivate u onome sto imate. Jedan lav vam je sve  privrzeniji i to je zaista ona  ljubav koju ste mozda cekali tokom celog  zivota. Neki pripadnici vaseg znaka bi mogli biti zaproseni u ovih par dana, ali moramo da naglasimo da sve zavisi od vas.

DEVICA

Ljubav je vase drugo ime. Postoji neko do koga vam je jako stalo i sve vise o toj osobi razmisljate. Ono sto moramo da kazemo jeste da ipak treba da sacekate jos neko vreme. Prava ljubav ce doci onda kada se budete najmanje nadali i to je ono sto je osnova i smisao svega. Neka sve ide svojim tokom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2