Mlad mesec u znaku device  je za dva dana! Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

Mlad mesec u znaku device je za dva dana! Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

2022-08-25 0 By Admin

Sledi nam jos jedan mlad mesec, ovog puta u znaku device. 27.avgust bi mogao biti dan koji ce promeniti necije zivote…

 

 DEVICA

Buduci da je mlad mesec u vasem znaku,logicno je da cete  vi osetiti najvece posledice i doziveti najveci uticaj. To je ono sto je izvesno. Vama ce kraj avgusta doneti ostvarenje jedne velike zelje  i moze se reci da ce ovo  biti vreme kada ce neki pripadnici vaseg  znaka  doziveti jednu lepu ljubav. Doci ce do poznanstva koje ce biti  posebno za vas, i koje ce vremenom da preraste u jednu cistu i iskrenu emociju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je moguce da ce tokom zadnjih dana ovog meseca  jedna vasa bivsa  ljubav pokusati da se vrati u vas zivot. Nas iskreni  savet je da ni u kom slucaju ne gledate unazad, jer se tamo nista nije promenilo.Ta osoba ce  pricati da se promenila i da ce sve da ucini kako bi vas usrecila, ali to ce biti samo maska. Ni u kom slucaju ne treba da se vracate na stare staze na kojima ste vec bili, i na kojima niste bili srecni.

Sa druge strane, trebalo bi da svoje srce otvorite za novu ljubav. Da dozvolite da neki novi ljudi kroce u vas zivot, koji ce umeti  na delu da vam dokazu sta je to prava i cista, iskrena ljubav. 27.avgust bi  vrlo lako mogao da bude dan kada cete upoznati nekoga ko bi u vasem  zivotu mogao da ostavi veliki trag. Nekoga ko bi  mogao  da dodje u vas zivot sa namerom da u njemu ostane.  No, sve je na vama, jer vama sudbina daje sansu za srecu, a na vama je da li cete tu srecu  znati da prepoznate, da je zgrabite, i da u njoj uzivate na pravi nacin.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2