Do kraja 2022. godine:Na cijoj ce strani biti andjeli cuvari i koga upozoravaju na oprez?!

Do kraja 2022. godine:Na cijoj ce strani biti andjeli cuvari i koga upozoravaju na oprez?!

2022-08-26 0 By Admin

Andjeli cuvari stoje iza svakoga, ali nisu uvek na strani svih, nego samo na strani izabranih…

OVAN

Andjeli cuvari  ce biti na vasoj strani ovih dana, ali nece vam sve ici kako treba.Moracete se resiti kako da se izborite sa nemilim situacijama, mada cete imati i njihovu zastitu.Slede vam neke manje prijatne stvari ali nece biti  bas  za pohvalu. Vasa snaga je vas pokretac, izdrzacete sve!

 

BIK

Da ste malo snalazljiviji i sigurniji, kao sto ste snazni, sve bi bilo drugacije. Sami biste uspeli u svemu i da se ne oslonjate na  bilo  ciju pomoc. Kao da ste u svojoj ljusturi, camite u mestu, mesto da briljirate na svim zivotnim poljima. Cuvari savetuju da se trgnete.Da hocete, mozete mnogo!

 

BLIZANCI

Vreme je da andjeli cuvari  zaigraju na vasoj strani i samo vama u korist. Trenutno vam je jako potrebna njihova zastita jer vam je nepovoljan period. Vreme je da se srede vase zivotne trzavice koje se desavaju u zadnji period. Nadate se da ce uskoro kraj  losim stvarima.

 

RAK

Nekako kada uvek pokleknete  i kad ste na ivici snage,  vas andjeli cuvari uspeju da podignu. Vreme je da se i sada trgnete jer ste predani trenutnoj losoj situaciji. Verujte da postoji izlaz  i da je vreme  da mislite samo pozitivno. Pesimizam vam pristaje, ali bezite od njega!

 

LAV

Cuvari vas nece stititi ako budete isli protiv svoje volje. Morate da pratite svoj insinkt i da znate sta vam predstoji. Vec osecate da vas interesi   ne vode u bolje , ali vam osecaj ne laze, jer sledi jedan konflikt sa voljenom osobom. Najbolje je da se ponasate  neutralno, ma kako imali razloga da se ukljucite.

 

DEVICA

Odavno vec ne slusate nicija upozorenja, vec cinite po svome. Inatite se a nemate razloga, pa se od vas polako distanciraju svi koje ste bar malo uvredili. Zasto pravite mostove tamo gde ne trebaju, vec se podrazumevaju?Ljudski je gresiti i prastati, a vi gresite kao namerno!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2