Ovi znaci su dugo patili  zbog bivse ljubavi,ali sada nova osoba ulazi u njihov zivot!

Ovi znaci su dugo patili zbog bivse ljubavi,ali sada nova osoba ulazi u njihov zivot!

2022-08-29 0 By Admin

 JARAC

Dragi jarcevi,  vi ste patili i patite zbog osobe koja nikada nije zasluzila vasu ljubav. Koja vam nikada nije dokazala da je vredna toga da joj date priliku, kamoli da je volite. Ali, polako. Dolaze dani kada ce vam na delu biti jasno da je ta osoba  pogresna  za vas i da joj nikada nije bilo iskreno stalo. Morate ono sto je pogresno da ostavite u proslosti. Morate prosto da krenete dalje, cak i ako tu osobu volite iznad svega. Jer, jasno vam je jos odavno da tu nema srece. Da ta osoba zapravo nije ono sto ste mislili da jeste. Prestanite vec jednom da gubite vreme i pocnite da slusate svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema sumnje da je rec o osobi kojoj ste davali nove prilike. I koja vam je uvek dokazivala da toga  nije vredna. Ona vam je uvek pre ili kasnije slamala srce. I sada konacno dolaze dani kada morate da pogledate istinu u oci.

Da shvatite da tu nema srece, da se samo vrtite u krug. Krenite dalje. Samo krenite dalje. Ma koliko da vam bilo tesko, i ma koliko da vas bolelo, dajte sebi sansu.. Sansu da pre svega zaboravite i prebolite, a onda i da nadjete nekoga ko ce umeti da vas voli onako kako zasluzujete.

Takva osoba ce doci u vas zivot onda kada odlucite da krenete dalje i zaboravite onu koja je za vas pogresna.

Stranice: 1 2