Horoskop po ciganskim kartama otkriva: Ovim znacima sledeca sedmica donosi promene!

Horoskop po ciganskim kartama otkriva: Ovim znacima sledeca sedmica donosi promene!

2022-09-02 0 By Admin

 Mali horoskop za sledecu sedmicu. Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, znajte da vam slede promene…

 

 BIK

Sledeca sedmica moze da donese velike promene. To je ono sto moramo da naglasimo. Moguce je da cete morati da donesete neke odluke na koje sada niste spremni. Sve vam je jasnije da je jedan rak iskren prema vama i da vas iskreno voli. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vi ne osecate isto prema njemu. Nije vam lako zbog toga ali jednostavno receno,  nije do vas. Ne mozete svom srcu da naredite koga ce voleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, moguce je da cete tokom sledece sedmice jos jednom da se razocarate u osobu do koje vam je stalo. U skladu sa tim, moguce je da cete   shvatiti da je vreme da se zauvek sa njom oprostite. Nas savet je da slusate svoj razum i da idete u smeru u kom vas on vodi.

Ako tako uradite, imajte na umu da bi ste mogli pronaci svoju srecu, jer je taj rak zaista spreman na sve. Njegova ljubav prema vama je iskrena i velika. I ako mu date priliku nema sumnje da ce on umeti da vam  dokaze da niste pogresili.  On ce vec naci nacina da vam se priblizi i da vas osvoji, malo po malo.  Istina je da vi nikada niste poceli emotivnu vezu bez emocija. Ne treba ni sada da to radite. Samo dozvolite sebi da vam razum preovlada jer ste se ko zna koliko puta razocarali u osobu za koju se moze reci da je vlasnik vaseg srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2