Ne mogu da zive bez vas! Ako ste rodjeni u ovim znacima,javice vam se bivsi partner…

Ne mogu da zive bez vas! Ako ste rodjeni u ovim znacima,javice vam se bivsi partner…

2023-09-04 0 By Admin

  Neke ljubavi se mozda zavrse, ali emocije se ne ugase…

 

  LAV

Bivsa ljubav misli na vas. Imajte na umu da vasa  osoba iz proslosti i dalje prema vama gaji jake emocije. Ona je dugo pokusavala da to sakrije ali sada joj je konacno jasno da joj bez vas nema srece. Mozete da ocekujete da ce sasvim sigurno doci do toga da vam se ta osoba javi.

Da vam prizna sve i da vam otkrije da  joj jako nedostajete. Samo od vas zavisi hocete li se vratiti na stare staze ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ce vasa  ljubav iz proslosti pokusati jos jednom da vas osvoji. Da ce traziti od vas jos jednu sansu jer su njene emocije prema vama toliko velike da ne moze da slusa svoj glas razuma i zauvek vam kaze zbogom.

 

  JARAC

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama shvatiti da vasa bivsa ljubav prema vama i dalje gaji izvesne emocije. Ili, bolje da kazemo, da vas vasa bivsa ljubav voli bas kao i vi nju. Oboje ste pokusavali da zaboravite ali vam jednostavno nije  uspelo. Cini se da ste ipak sudjeni jedno drugom, i dolaze dani kada ce se vrlo verovatno  desiti vase pomirenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, to nece biti dovoljno. Da bi ste ovog puta trajali i opstali morate oboje da shvatite gde ste gresili. Da prosto  pristanete na kompromise i da  ovog puta naucite da cuvate srecu koja vam je data.

Sigurno je da mozete da opstanete i da uspete ukoliko oboje budete dali sve od sebe. A ako to ipak ne bude slucaj, onda, jednostavno,  to je samo zato sto su vase emocije mozda jake,ali vasa zelja da se borite previse slaba…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2