Ljubavni srecnik za ponedeljak: Ovaj dan ce biti zapisan crvenom olovkom u kalendaru vase ljubavi!

Ljubavni srecnik za ponedeljak: Ovaj dan ce biti zapisan crvenom olovkom u kalendaru vase ljubavi!

2022-09-11 0 By Admin

Dan pred vama donece vam prelepe stvari i bice to pocetak jedne nove ljubavi…

OVAN

Ovaj dan je vreme  da pokazete da znate da vladate svojim osecanjima i da ih drzite pod kontrolom. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se predate onom sto vam govori srce. Vas osecaj vas vodi jednoj osobi i  sapuce da je vase srce zaljubljeno,ali dok se izjasni druga strana.

 

  BIK

Vasa sreca da se  mozete snaci zavisi od vas i vase  uspesnosti da vodite  glavnu rec.Zelite se osecati dominantno i vreme je da se srede vase  okolnosti.Ono sto vas ceka nece biti prijatno, ali cete morati da rec prepustite jednom  blizancu.Makar samo ovog dana.

 

BLIZANCI

I ne slutite da cete postati omiljeni lik jednoj osobi. Vreme je da se radujete sto ce vas  primiti u svoje srce.Od vas se ceka da budete spremni za neke promene, pa cete ovaj dan i sami sebe da iznenadite. Iznenada cete dobiti  sansu  da okrenete novi list na emotivnom planu.

RAK

Dan pred vama bice nesto sto odavno niste imali. Bice tako lep, da ce vam doneti  novu ljubav, koja ce postati tako lepa i jedna od onih ljubavi zauvek. Bice to  dan koji cete zapisati crvenom olovkom u kalendaru vase ljubavi.Zato cete biti ljubavni srecnik ponedeljka.

 

LAV

Imali ste sansu da izgladite svoje nesporazume, ali niste to ucinili. Za tako nesto ste planirali bas ovaj dan. Mimo vaseg plana, nece vam pomoci ni vase  teznje, ni vasa izvinjenja. Prihvatite da je kasno za pomirenja i da se ono sto je puklo vise nece moci spojiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Nemate nista u planu za ovaj dan, pa cete se prepustiti. Kakav god da bude vreme je da ga premostite, i da ucinite sve da bude sto bolji. Ne znate da ce se danas desiti neke nepredvidjene situacije i da cete morati da se snadjete. Bice vam tesno u vasoj kozi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2