Ljubavni srecnik za ponedeljak: Ovaj dan ce biti zapisan crvenom olovkom u kalendaru vase ljubavi!

Ljubavni srecnik za ponedeljak: Ovaj dan ce biti zapisan crvenom olovkom u kalendaru vase ljubavi!

2022-09-11 0 By Admin

VAGA

Partner vas uslovljava na neke odluke i vreme je da budete  odlucni. Nesto ce vam predloziti  opet, i vi cete morati da ga podrzite.Ako niste spremni da ga pratite, odmah se izjasnite.Vreme je da mu predocite sta jasno moze od vas ocekivati.

 

SKORPIJA

Susret koji ste planirali za ovaj dan, bice pomeren za neki drugi. Radovali  ste se tome, ali cete  morati da se  malo oneraspolozite. Vase ce nade da splasnu, ali necete smeti  da se okrenete besmislu. Mozda nece biti sve kako ste zeleli danas, ali morate verovati da hoce sutra.

 

STRELAC

Osecate da idete za jednom osobom koja vas privlaci kao magnet. Reseni ste da budete  uporni i da je osvojite svojim sarmom i neodoljivim poogledima. Sledi iznenadjenje koje ce vas jako obradovati jer ce vam ona izaci u susret.Dace vam povoda da joj pridjete sto pre.

 

JARAC

Ovaj dan ce biti dan koji necete dugo zaboraviti i koji cete pamtiti po necemu. Desice vam se neke odredjene stvari  koje ce vas jako radovati.  Susret koji sledi izbacice vas sa koloseka i vasa sreca ce da bude na putu nove ljubavi.Vase ce srce da pocne da kuca novim plamenom.

 

VODOLIJA

Imate malu dilemu i nikako da je se resite. Mozda bi jedan bik mogao da vam pomogne,ali vi ste gordi. Ne zelite da priznate da ste nemocni, mada vam nudi i pomoc, ali i jos nesto. Dobro se zagledajte i vidite da vam nudi svoje srce na dlanu, i samo trazi vasu blizinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Mada imate  mali problem, ne zelite da ga pravite jos vecim. Shvatili ste da vam partner nece biti podrska, pa  cutite i nosite svoj teret ljubavi. Necete moci jos dugo, pa ste resili da danas stavite tacku na sve.Vreme je da svedete racunice koje odavno cekaju na vas dvoje. Skupa ili rastavljene, ali svakako jasne i konkretne.

 

Stranice: 1 2