Prva tri dana u novoj sedmici donose iznenadjenja:Astro prognoza za sve znakove!

Prva tri dana u novoj sedmici donose iznenadjenja:Astro prognoza za sve znakove!

2022-09-11 0 By Admin

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Zivot je samo jedan i vi morate da nastavite da se borite za ono sto hocete. Tokom prva tri dana u ovoj sedmici bi moglo doci do toga da se neke vase zelje  ostvare.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Stalo vam je do toga da neko shvati da vas je izgubio. Ne zato sto prema toj osobi i dalje imate emocije, jer je to ono sto je potrebno vasem egu. Nemojte mariti za nebitne ljude. Shvatite da ce se ta osoba jako brzo pokajati zbog svega.

 

STRELAC

Moramo biti iskreni  i reci da vama dolaze dani za ljubav. Dani kada ce sve doci na svoje i kada cete uzivati u svemu sto sledi. Osoba ste koja je iskrena i koja je zasluzila da joj se okrene kolo srece. Samo ostanite ono do cega vam je stalo.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da  vas voli jedan lav. Da je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Neka ovi dani budu prilika da toj osobi na delu dokazete svoje emocije jer ih zasluzuje.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti jako lep period za vas. U to nema nimalo sumnje. Prosli ste toliko toga da se sada cini da je doslo vreme da gubite veru u sve. No, polako. Znajte da su cuda moguca i da posle svake kise dodje Sunce.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste vi voljeni. Postoji neko ko bi za vas bas sve uradio. To je svakako osoba koja je zasluzila vasu ljubav tako da necete zazaliti ako odlucite da joj date priliku. Nista za vas nije nemoguce.

Stranice: 1 2