Najvazniji mesec u zivotu:Naredni septembarski dani ce ovom znaku biti znacajni!

Najvazniji mesec u zivotu:Naredni septembarski dani ce ovom znaku biti znacajni!

2022-09-12 0 By Admin

  Jos samo par dana i ulazimo i u drugi deo meseca septembra. Prilika da se neki znaci ostvare na svim poljima je sada na korak od njih.

 

 LAV

Vama ce septembar biti najvazniji mesec u  zivotu ako vam podje za rukom da u svoj zivot vratite jednu bivsu ljubav. Mozda vi to nikome bi ste priznali ali ono sto moramo da kazemo jeste da patite. Mozda se smejete, mozda stizete na sve strane sveta, ali ste u dubini svoje duse tuzni i prazni. To je zato sto vam ta osoba fali. Jako vam nedostaje, njen osmeh, njena neznost… Nedostaje vam prosto da imate nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vam biti tu, kao podrska.

Istina je da ste shvatili koliko ste pogresili sto niste cuvali ljubav te osobe. Sto je niste cenili, a volela vas je kao sto vas niko ranije nije voleo. No, sada ne mozete da vratite vreme, ali mozete svakako da se promenite. Da stavite toj osobi do znanja da se kajete sto niste cuvali srecu koju ste sa njom imali.

Ona je jako ljuta na vas, ali jos uvek nije ravnodusna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

A sve dok nije, imate sansu da vratite svoju ljubav u svoj zivot i da sa njom pocnete ispocetka. Imajte na umu da je sve moguce kada covek odluci da se promeni i da se iskreno bori za ono do cega mu je stalo. Svakako da neke vase zelje mogu da se ostvare u danima koji su pred nama. Mislite o tome. Nista vam nece pasti sa neba, ali ako se budete dovoljno trudili znajte da nista nije nemoguce i da ovo moze biti mesec koji ce zauvek promeniti vas zivot. Naravno, na lepsi nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

  VAGA

Vi ste znak koji bi tokom septembra mogao da kaze da je dobio sve ono sto zeli. To je ono sto moramo reci, jer ce velikoj vecini pripadnika vaseg znaka ovaj mesec biti najvazniji u zivotu. Mozda cete doci do svog cilja. Mozda cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo i da ste konacno na korak od toga da ostvarite neke svoje zelje. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je izvesno da je jednom raku stalo do vas  i da necete pogresiti ako mu date sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako je vase srce sada slobodno,imajte na umu da bi ta osoba mogla da vas usreci. Da vas pre svega osvoji i da vam pokaze na delu sta je to prava ljubav.

Sa druge strane, vage koje su sada u vezi bi mogle reci da im je septembar najvazniji mesec u zivotu zato sto ce tokom njega biti zaprosene. Nista nije nemoguce za onog ko ume da voli niti za onog ko je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. Cuda su svakako moguca u vasem  zivotu,a kada se uzme u obzir da ste patili najvise na svetu sada nije ni cudo sto konacno kolo srece staje tako da vam donese trenutke za pamcenje. Pustite da vase srce prica umesto vas.