Savet po ciganskim kartama:Ova tri znaka moraju biti spremna jer im zivot donosi izazove!

Savet po ciganskim kartama:Ova tri znaka moraju biti spremna jer im zivot donosi izazove!

2022-09-13 0 By Admin

 Svako od nas pre ili kasnije prodje kroz zivotne trenutke koji nisu laki. Jer, izazovi su sastavni deo nasih sudbina…

 

 SKORPIJA

Sudeci po ciganskim kartama, vi ste znak koji ce najpre da se suoci sa izazovom. Bice  da  ce vasa bivsa ljubav pozeleti da se vrati u vas zivot. Vrlo je moguce da ce  plakati, da ce se kajati, i da ce na svaki moguci nacin pokusavati da vam dokaze da se kaje. Da vas voli, i da vas  zeli ponovo  kao deo svog zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo reci da je to osoba koja vam je jako znacila i sa kojom ste zaista doziveli neke posebne trenutke. U prvi mah, poruka  koja ce vam stici od osobe koju smo pomenuli, jako ce vam prijati. Mozda cete cak pozeleti i da se vratite u njeno narucje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je to greska. Da ni u kom slucaju ne treba da razmisljate o tome. Znajte da je izvesno da cete pronaci nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin.

Da vama tek dolazi osoba koja vam je sudjena. A ako se ponovo vratite u narucje nekoga iz proslosti,  onda ce vam  trebati mnogo vremena da prebolite. Da se pre svega pomirite sa tim da se neko  grubo sa vama poigrao. Recite ne. Recite toj osobi da ste zauvek odlucili da zavrsite sa njom. Kada zaista kazete da je kraj, onda ce proslost postati proslost. A sudeci po ciganskim kartama, vama je zaista prava sreca sudjena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2