Evo kome stizu srecni dani, a kome se proslost vraca  u zivot…

Evo kome stizu srecni dani, a kome se proslost vraca u zivot…

2022-09-14 0 By Admin

 

 LAV

Vama se proslost vraca. Ali, ne na nacin na koji bi ste vi zeleli. Vi cete zapravo da shvatite da su se zavrsili vasi srecni dani. Da su dani kada vam je osmeh bio na usnama sada iza vas. Jer, konacno cete pogledati istinu u oci. Shvaticete sve, i nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da se kolo srece okrenulo. To je ono sto moramo da kazemo, ali, nazalost, ne u pravcu u kojem vi zelite.

Jer, vi ste imali srecu u svom zivotu ali ste dozvolili da vam ta osoba izmakne, da od vas ode. I ne postoji mogucnost da je ponovo vratite u svoj zivot, cak i ako je volite svim srcem. Proslost vam se vraca u smislu da shvatite koliko ste pogresili sto niste negovali taj odnos i cuvali tu ljubav. No, ono sto niste znali vi,  cenice neko drugi i volece na isti nacin na koji je vas volela ta osoba. Iskreno. Dovoljno za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  STRELAC

Vama dolaze srecni dani kada je u pitanju karijera. Da dolaze dani kada cete moci da kazete da se isplatio sav vas rad i trud, a nije da ga je bilo malo. U danima koji su pred nama cete moci da shvatite da nema nimalo sumnje da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko vas toliko voli da je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav, a to je jako vazno da naglasimo. Moramo reci da nema sumnje da cete preko jedne osobe upoznati ljubav svog  zivota. Nije iskljuceno ni da ce to biti susret na poslu, i da ce preko posla uslediti fatalno zaljubljivanje ali i susret sa vasom srodnom dusom.

Stranice: 1 2