Sofija – ona je unikat, blago koje treba cuvati i stititi od svega i od svih!

Sofija – ona je unikat, blago koje treba cuvati i stititi od svega i od svih!

2022-09-16 0 By Admin

 Dragi nasi, ako imate u svom zivotu neku Sofiju, onda svakako znate koliko je osoba koja nosi ovo ime posebna.

Sofija je unikat. To je  rec kojom najkrace mozemo da je opisemo. Zasto? Zato sto je svako ko nosi ovo ime svestan toga koliko vredi. Moramo reci da je svaka Sofija prica za sebe.

Kada pricamo o tome kako je nastalo ovo ime, moramo da napomenemo da je nastalo od grcke reci koja u prevodu znaci mudrost. Svakako da je svaka Sofija upravo takva. Cak i mala devojcica koja nosi ovo ime dobro zna sta zeli,a sta ne zeli.

Bas takve su sve pripadnice lepseg pola cije je ovo ime. Moramo da kazemo da je Sofija neko je nema samo inteligenciju, vec je i osoba koja ima divnu dusu. Osoba koja nosi ovo posebno ime vazi za  nekoga ko uziva u tome da pomaze. Svima oko sebe, cak i strancima, da svakodnevno cini dobra dela, sto nema nimalo sumnje da i radi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sofija je zena cije je srce veliko i u kojem ima jako mnogo ljubavi. To je ono sto moramo reci. Ako imate  u svom zivotu jednu Sofiju, znajte da treba da je cuvate. Kraj nje nikada necete biti sami.

Ovo je osoba koja ce vam dati dusu. Neko ko ce moci da vas voli, da vas razume, da vam prasta. Naravno da nikada nece preci preko izdaje, ali ono sto moramo da  kazemo jeste da je cinjenica da je Sofija dobar covek.

Devojcica koja nosi ovo ime je posebna sama po sebi. Ume da voli, da razume, ma koliko da mala bila. Ovo je neko ko ce vam dati dusu, i neko ko ce dobro znati kada treba da okrene ledja i da ode,  pa cak i ako vas voli najvise na svetu.

Kada pricamo o ljubavi, moramo reci da je zena koja nosi ovo ime svakako svesna toga koliko vredi. U skladu sa tim, Sofija je zena kojoj nece pasti na pamet da bilo kome dozvoli da joj prica kako ce ziveti, i koga ce voleti. To je vrlo vazno da naglasimo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2