Danas je vreme da jedan znak pokaze osecanja jer patner nece cekati dugo!

Danas je vreme da jedan znak pokaze osecanja jer patner nece cekati dugo!

2022-09-15 0 By Admin

Osecanja kakva god da su, moraju se pokazati kako ne bismo dovodili u zabludu ni sebe, ni druge…

OVAN

Osecanja vas muce ali vas i vode do jedne lepe device. Zelite da budete emotivni partneri, ali nikako da vas ohrabri.Jako vam se svidja pa biste voleli da joj to i priznate i pokazete uskoro. Moracete biti mnogo uporniji, ako nista, budite nametljivi da vas se ne moze  resiti.

 

BIK

Vasa teznja je samo ono osnovno, pa se mnogi cude kako ste zadovoljni. Nemate neka velika primanja, ali danas vam sledi poslovna ponuda. Odavno je niste imali, pa ce vam doci iznenada kao poklon. Bice to resenje vase novcane sutuacije koja je dosta losa, a i zetegnuta obzirom  na zaduzenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ponasate se cutljivo, kao da ne gajitze osecanja, a i kada progovorite, cinite to bahato i sa tonom. Vas partner vam jako zamera, pa se uvek  prosto uvredi na vase reci i na vas ton. Morate mu ukazati paznju i reci da je to samo los momenat i los dan. Ucinite vi nesto, da mu bar ovaj dan popravite.

 

RAK

Sanjate dan koji ce imati ravnotezu i koji nece biti turbulentan, kao svi drugi.Svakodnevno trpite neka lomatanja. Gde god zelite da blazite, budete optuzeni da drzite drugu stranu.Zato bi vam ovaj dan bio preko potreban da se malo odmorite od svega i od svih.

 

LAV

Da ste samo malo manje ljubomorni, sve bi islo daleko bolje. Vasa bi veza funkcionisala i bilo bi daleko  lepse. Partner vise nije spreman da trpi vase ljubomorisanje, jer ga to i ubija i vredja kao licnost. Zato dobro razmislite hocete li se povuci, ili cete samo da sami dovedete do kraja?

 

DEVICA

Do  danas ste mogli da menjate misljenja i da se ponasate po svome. Partner trazi da se izjasnite po pitanju emocija.Sta biste  imali za reci, ako ga volite, ako ga ne volite, ili bilo sta! Danas cete osecanja na videlo, jasno i glasno, jer partner nece vise da ceka…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2