Sedmicno tarot citanje: Kome naredna sedmica donosi zivotni preokret na koji nije spreman?

Sedmicno tarot citanje: Kome naredna sedmica donosi zivotni preokret na koji nije spreman?

2022-09-17 0 By Admin

ŠKORPIJA

Drage škorpije, naredna nedelja će vam biti super uspešna. Vas će svuda pratiti sreća zvezda, a vama će isto tako položaj planeta odgovarati. Vas tokom naredne nedelje očekuju dešavanja zbog kojih ćete biti fantastično raspoloženi.

STRELAC

Dragi strelci, tokom naredne nedelje će vam se desiti nešto neočekivano, a jako loše. Vas će tokom naredne nedelje prosto pa izdati jedna osoba kojoj mnogo verujete. Ona će učiniti nešto što vi sada od nje ne možete očekivati.

JARAC

Dragi jarčevi, tuga vam se sprema i to velika tokom naredne nedelje. Ona vam se sprema zbog dešavanja na planu ljubavi. Nažalost, vas tokom naredne nedelje čeka toliko toga lošeg u ljubavi da će čak i vasa veza biti pod znakom pitanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Drage vodolije, vama predstoji jedna od lepših nedelja u poslednje vreme tokom koje ćete samo za sreću znati. Od prvog pa do poslednjeg dana naredne nedelje vama će se dešavati lepe stvari, a vama će posebno mnogo značiti neki uspesi za koje ćete uspeti da se izborite.

RIBE

Drage ribe, naredna nedelja vam donosi veoma ozbiljne probleme. Oni vas očekuju zbog toga što će vaš partner poverovati u neke potpune laži o vama. Međutim, vama će isto tako naredna nedelja doneti jedan mali novčani dobitak i on će vam bez bilo kakve dileme popraviti raspoloženje.

Stranice: 1 2