Horoskop za ponedeljak, utorak i sredu:Prvi deo sedmice ce biti zanimljiv!

Horoskop za ponedeljak, utorak i sredu:Prvi deo sedmice ce biti zanimljiv!

2022-09-18 0 By Admin

Sledi jos jedna sedmica, a pred vama je mali horoskop za prva tri dana. Kome ce ponedeljak, utorak i sreda ujedno biti sansa za novi pocetak?

 

OVAN

Ovaj horoskop za vas donosi lepe vesti. Moze se reci da je vise nego moguce da cete dobiti sve ono sto ste zeleli. Vi ste  znak koji zna sta hoce od zivota i sada idite ka svojim ciljevima. Postoji neko ko bi zaista sve uradio samo da vas ima pored sebe i usreci.

 

BIK

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da nema sumnje da je nekome iz vase proslosti stalo do vas. Ali, nemojte odustajati od svojih planova i namera. Ako vam je do nekoga stalo onda zaboravite  na to da postoji ego vec slusajte svoje srce.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da je nekome stalo do vas. Da nema sumnje da postoji u vasoj blizini neko ko je spreman da se za vas bori. Samo nemojte da dozvolite da se ponos ispreci, ako sa tom osobom zelite nesto vise. Nije vazno ni sta misle drugi ljudi, vec sta je ono sto vi licno zelite.

 

RAK

Sledi vam jako lep period. Moze se reci da cete u danima koji su pred nama dobiti dokaz da je vredelo biti dobar. Karma ce biti na vasoj strani i sada je zapravo moguce da se neke vase zelje ostvare. Uradite onako kako vam nalaze vase srce i znajte da necete pogresiti.

 

 LAV

Ovaj horoskop za vas nosi poruku. Da je vazno da se borite za ono sto  hocete, a ne za ono sto vam drugi kazu da je dobro za vas. Vi ste pametna osoba koja treba da zivi svoj zivot onako kako ona hoce. Imajte to na umu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Sve vam je jasnije da postoji  razlog da se vratite na staze proslosti. Ovaj horoskop vam donosi  vesti da mozete da ocekujete da vam se vrati neko do koga vam je stalo. Ali, ono sto morate da znate jeste da je ta osoba zasluzila da se menjate zbog nje. Bas kao i ona zbog vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2