Horoskop za ponedeljak, utorak i sredu:Prvi deo sedmice ce biti zanimljiv!

Horoskop za ponedeljak, utorak i sredu:Prvi deo sedmice ce biti zanimljiv!

2022-09-18 0 By Admin

VAGA

Ovaj horoskop  vama donosi lepe vesti. U prva tri dana u ovoj sedmici bi moglo doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Jako je vazno da naglasimo da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste konacno upoznali nekoga ko bi mogao biti vasa srodna dusa. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Sve je u redu, iako se tako ne cini. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ne smete ni da pomislite na to da prastate nekome iz proslosti. Ta osoba se nije promenila, niti ce ikada. Uzivajte u onom sto imate, a ako zelite srecu, onda se fokusirajte na svoju buducnost. Ne ne proslost.

 

STRELAC

Jedan lav vas iskreno voli. Skoro da nema toga sto nije  u stanju da uradi ne bi li vas osvojio.  Dakle, vreme je da razmislite o tome. Njegove emocije su iskrene i moze se reci da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao. Slede neki posebni  trenuci za vas.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli, da je spreman da vam na delu sve to dokaze i pokaze. No, prva tri dana u ovoj sedmici vi cete imati fokus na poslu. Zelite da napredujete, i sada smatrate da za ljubav ima vremena, i nije da niste u pravu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Sve ce doci na svoje. Mozda sada imate niz problema, ali sve moze da se promeni. Tokom prva tri dana u novoj sedmici cete saznati neke stvari koje ce vas jako iznenaditi. Ali i koje ce biti prilika za novi pocetak u vasem zivotu. To je ono sto moramo da naglasimo. Mnogo toga sada zavisi od vas.

 

RIBE

Horoskop za prva tri dana u ovoj sedmici donosi lepe vesti za vas. Moze se reci da ce sve doci na svoje. No, znajte da nema sumnje da ni u kom slucaju ne treba da gledate unazad. Ako zelite srecu,

Stranice: 1 2