Evo sta ti porucuje tvoja voljena osoba po zodijaku:Ovo je horoskop za hrabre!

Evo sta ti porucuje tvoja voljena osoba po zodijaku:Ovo je horoskop za hrabre!

2022-09-20 0 By Admin

  Svako od nas zeli da zna sta nas voljena osoba zeli da nam poruci. Da li nas voli, da li nas zaboravlja, i cemu mozemo da se nadamo kada je ona u pitanju…

 

OVAN

Tvoja voljena osoba ti porucuje da je vreme da krenes dalje. Ona itekako zna koliko ti vredis, i svesna je toga koliko ti je stalo. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ona nazalost ne zeli da sa tobom ima nista vise od prijateljstva. Njene ljubavne emocije ne postoje.

 

BIK

Tvoja voljena osoba ti porucuje da ocekuje da se menjas. Da shvatis gde gresis i zasto vasa veza nije uspela. Ukratko receno,ako zelis da budes srecan, moras vise da se trudis i da ispravis greske. Kompromisi su jako vazni.

 

BLIZANCI

Poruka od osobe koju volis se odnosi na to da ona sada zeli mir i samocu. Zeli slobodu. Izvesno je da ona sada ne zeli nicije drustvo. Mozda prolazi kroz neki tezak period. Ali, ono sto moramo reci jeste da moras da se pomiris sa tim da ovo nije vreme za vase sastanke i emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Poruka od tvoje voljene osobe se odnosi na to da je njoj ipak potrebno vreme. Da razmisli o svemu. Ti mozda mastas o zajednickom zivotu, o braku,  o deci, ali ono sto je jasno jeste da to ne vazi za nju. Ona ipak nije spremna za tako velike zivotne korake.

 

LAV

Tvoja voljena osoba ti porucuje da moras da krenes dalje i da je zaboravis. Jer, ona je prestala da gaji emocije prema tebi. Istina je da te je volela, ali se ta ljubav ugasila i ti u dubini duse dobro znas da je to zbog tvojih losih postupaka. Vreme je da se pomiris sa tim.

 

DEVICA

Osoba do koje ti je stalo sada ima toliko problema da joj jednostavno sada nije do emocija. Nije da ne zeli da bude voljena. Ali, ona prosto ima fokus na nekim drugim stvarima i to je  u redu. Daj joj vremena i nemoj nista da forsiras. Ona sada ima druge prioritete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2