Desavanja u ljubavi:Ovan donosi bitnu odluku,Rak se kaje,a evo kome stize poruka koju dugo ceka…

Desavanja u ljubavi:Ovan donosi bitnu odluku,Rak se kaje,a evo kome stize poruka koju dugo ceka…

2022-09-22 0 By Admin

Saznajte sta vas ceka u bliskoj buducnosti kada je u pitanju ljubav….

 

  OVAN

Desavanja koja vas ocekuju na polju emocija ce biti vrlo vazna i znacajna. To je zato sto vas ocekuju velike odluke. Moracete pre svega da razmislite da li  cete dati sansu nekome iz svoje proslosti. Jer, nema sumnje da vas neko voli iznad svega. No, ostalo je na vama.

 

BIK

Vi ste znak koji sada ne zna sta zeli. To je cinjenica. No, ono sto moramo reci jeste da vase odluke moraju biti donesene. Morate da se zapitate sta je ono sto zelite i sta vam treba za srecu. Nema sumnje da postoji neko ko je spreman da se bori za vasu ljubav. Razmislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ponasate se sebicno. Nije ni cudo sto se desavanja na polju emocija odrazavaju negativno na vas, kada se ponasate kao da samo marite za svoje zelje i potrebe. Nemojte biti takvi. Ako vam je iskreno stalo, onda to treba i da pokazete.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da vas voli jedan rak. Da je on prema vama iskren. Ali, nazalost, vi cete sve to kasno shvatiti. Jer, on je odlucan u tome da krene dalje i ne pada mu na pamet da se vraca na staze proslosti. Imali ste ga kraj sebe,ali ga niste cuvali.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas i da je spreman na mnogo toga ne bi li vam to dokazao i pokazao. Desavanja koja mogu da nastupe na polju emocija ce biti vise nego povoljna za vas. Imajte to na umu. Samo se prepustite carobnoj sili koja se zove ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2