Desavanja u ljubavi:Ovan donosi bitnu odluku,Rak se kaje,a evo kome stize poruka koju dugo ceka…

Desavanja u ljubavi:Ovan donosi bitnu odluku,Rak se kaje,a evo kome stize poruka koju dugo ceka…

2022-09-22 0 By Admin

VAGA

Vama stize poruka na koju ste dugo cekali. To je ono sto je najveca moguca istina. Jako vam znaci jedan rak ali ono sto moramo da kazemo jeste da je na vama sledeci potez. On ce vam priznati da mu je stalo i da misli na vas, ali za sve ostalo ste odgovorni samo vi…

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da  nema sumnje da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Vi ste inace znak koji je prolio more suza,ali sada konacno sve dolazi na svoje. Moze se reci da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav i bicete jako sreni zbog toga.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da je nekome stalo do vas. Desavanja koja ce nastupiti na polju emocija ce biti pozitivna. Moguce je da ce uslediti jedan novi emotivni pocetak i sreca o kakvoj ste do sada mogli samo da mastate.  Nekome treba da date sansu.

 

JARAC

Ljubomora vase voljene osobe ce vam napraviti veliki problem i razdor medju vama. Vi ste joj odani i verni i ne mozete da shvatite  zasto ona prema vama nema isti stav i zasto vam ne veruje. Moguce je da ce vasa ljubav doziveti kraj,jer iako postoje emocije cinjenica je da nema poverenja koje je neophodno.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas.

I da je on osoba koja vec neko vreme ceka da ucini prvi korak. Ne zato sto se plasi da vam prizna svoje emocije, vec zato sto jednostavno ima strah zbog same cinjenice da cete je odbiti. Zato je dugo cutala,jer vas je bar imala u svojoj blizini, makar kao prijatelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Nastupice znacajna desavanja u vasem zivotu. Mozemo da kazemo da vi ni sami niste svesni srece koja vas ceka. Iz dana u dan vam je sve jasnije da vas voli jedan lav i samo je pitanje dana kada cete odluciti da mu date sansu. Da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Stranice: 1 2