Pravda je spora,ali dostizna:Ovim znacima ce se isplatiti dobra dela!

Pravda je spora,ali dostizna:Ovim znacima ce se isplatiti dobra dela!

2022-09-22 0 By Admin

 

DEVICA

Drage device, vi u pravdu ne verujete. Vi smatrate da ona postoji onda bi vaš život bio mnogo lepši. Vi u pravdu ne verujete, jer su vas mnogo koštala vaša dobra dela. Međutim, vi ćete uskoro početi da verujete u pravdu. Vi ćete shvatiti da ona postoji. Vi ćete početi da verujete u pravdu onda kada vam se budu počele dešavati prelepe stvari. Naime, vama će bliska budućnost doneti samo mnogo toga čarobnog i prelepog. Vama će bliska budućnost doneti dešavanja zbog kojih ćete biti neopisivo srećni. Vas tokom bliske budućnosti očekuju kako čarobni trenuci, tako i veliki uspesi. Prvo će vam se ostvariti neki vaši snovi, pa ćete onda uspeti da dođete do stvari do kojih vam je mnogo stalo.

RIBE

Drage ribe, svako na kraju dobije ono što je zaslužio, pa će takav slučaj biti i sa vama. Naime, vi ćete uskoro biti stvari koje ste svakako i zaslužili i vi ćete početi da uživate u jako velikoj sreći. Naime, vama bliska budućnost donosi mnogo toga dobrog. Ona vam donosi divna dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Jednostavno će vam se vaša velika dobrota isplatiti i zato vas očekuje mnogo toga divnog.
Prvo će vam krenuti u ljubavi, jer će vam se desiti neke stvari na koje tako dugo vremena čekate, pa vas onda očekuju dešavanja na drugim planovima vašeg života koja će vam se takođe mnogo dopasti. Vama uskoro stiže predivna nagrada. Vrlo uskoro će vaš život postati srećniji, drugačiji i bolji.

 

 

 

Stranice: 1 2