Srce bira:U narednih par dana,ovaj znak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

Srce bira:U narednih par dana,ovaj znak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

2022-09-23 0 By Admin

Kad srce nadjaca razum, i preda se osecanjima, nece mu niko moci da pomogme, ali jedan znak ce biti toliko uporan da ce pobediti sve prepreke…

OVAN

Vasa ce sreca i vase srce da odigra vaznu ulogu u tome da se necete zaustaviti dok je ne ostvarite. Reseni ste da igrate na kartu koja se zove sve ili nista. Pokazite da ste voljni da idete do kraja sve dok vam osoba koju volite ne uzvrati istom merom.

BIK

Tese vas neke trenutno resene situacje ali to je samo momentalno. Ne smete se uljuskati u ovaj dan koji ce vas  oraspoloziti, a vec sledeci vas vratiti na iste staze.Okrenite se drugim resenjima  na koje vas tera vase srce.Ni srce vise nece biti jako da izdrzi vase turbulencije.

BLIZANCI

Suvise ste postali   agresivni i nervozni pa se nervirate za svaku sitnicu.Vase srce mora da se sredi i da zna sta vam srce ceka i sta tacno mozete ocekivati. Ispoljavate ogromnu nervozu bez povoda i najave i vas partner to vise nece da trpi.

RAK

Odrecite se svojih  desavanja koja su vas  pratila do sada i opkrenite se stvarima koje vam daju raspolozenje. Vi se zaljubljujete, ali vas vas razum koci i tek cete videti kako je kad srce nadvalada razum. Samo cete ici putem srca i slusati sta vam ono diktira, bez da ukljucite razum i savet bliznjih.

 

LAV

Povredjeno srce pati i vreme je da se srede sve vase  price i sva vasa mastanja. Moracete da se zalazete da vam bude bolje, a ne gore i da tacno znate kuda biste i kako napred. Kose vam se osecanja srca sa upozorenjima razuma, ali niste jaki da se oduprete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vas stil zavodjenja je da se srede  neke vase nove situacije i da pokazete da ste sarmer. Imate srce koje se opredelilo za ljubav i nije vam jasno sta se zbiva dalje, niti sta se moze desiti. Od vas se ocekuje da budete u borbi sa osecanjem i sa razumom, ali nikako da pomirite to dvoje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2