Srce bira:U narednih par dana,ovaj znak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

Srce bira:U narednih par dana,ovaj znak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

2022-09-23 0 By Admin

VAGA

Trenutno ste u velikoj dilemi koja vas muci da li da poslusate sebe ili druge?Vi ste se zaljubili i volite nekoga i vreme je da se radujete. Ipak nikako da se vase srce  urazumi i da vam da snagu da se izborite sa sobom, ali i da mislite trezveno.

SKORPIJA

Vas osecaj je da se morate  ponasati kao nikada pre, zrelije i odgovornije.Vase misli vas vuku na jednu a razum na drugu stranu.Srce ce vam pomoci da se izborite za ljubav jedne vage, a da necete slusati ni bliznje, ni daljne. Neka bude sta biti mora.

STRELAC

Vasa je sreca da postanete besplatni stanar srca jedne osobe i da joj  budete ljubav zivota. I ona ce vama postati deo zivota, i zelece da sanjate zajedncke snove. Ako vam se ukaze prepreka, vi cete je svojom ljubavlju spreciti da vam se umesa i da vam bilo ko cini nepovoljnju priliku.

JARAC

Malo hrabrosti vam nece biti na odmet, jer vas srce vuce ka lavu.I on se u vas zagledao, pa svako  baca graske, ko ce kome prvi prici.  Ako misli da ste slabic, sada pokazite da niste i da ste mnogo jaci.Bidite jaci, pridjite mu i iznedrite ljubav iz srca.

VODOLIJA

Uvek nalazite resnja za mnoge stvari a sada vas srce upozorava da se ne smete  zaustavljati. Vasa sreca ce da bude u uzlaznoj liniji i vreme je da je pdrzite. Idite putem srca i sledite njegov put, ma sta da bude dalje!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<j

RIBE

Ako ste sumnjali u partnera, vise necete. Vreme je da poverujte  da ste spremni da se izborite za njegovu ljubav i da mu konacno ukazete poverenje.Pred vama je da se srede vase okolnosti, zelje i vasi koraci. Konacno cete se izboriti za ljubav svog zivota.

Stranice: 1 2