Izaberi jedan mocni prsten! Saznaces delic svoje buducnosti, a jedan je znak da imas mocno sesto culo!

Izaberi jedan mocni prsten! Saznaces delic svoje buducnosti, a jedan je znak da imas mocno sesto culo!

2022-10-03 0 By Admin

  Danas vam donosimo jos jedan test licnosti. Dragi nasi, evo prilike da saznate nesto novo o sebi.

 

 Ako si izabrao mocni prsten broj jedan:

Ovaj prsten nosi poruku da je  vreme da mislis na sebe. Da prosto krenes dalje jer se cini da previse vremena i truda trosis na pogresne ljude. To je ono sto moramo da kazemo. Ti si zapravo jedna od onih osoba koje su uvek cinile sve za druge ljude.

Sada je vreme da mislis na sebe i da pokusas da ugodis sebi. Moramo reci da je vrlo vazno da imas na umu da ce neko iz tvoje proslosti da pokusa da se vrati u tvoj zivot. 

Sledi ti vazna odluka jer samo ti znas da li si spreman da se vratis na staze proslosti. No, mi mozemo samo da ti damo savet… Ako  zelis da pokusas jos jednom sa nekim ko ti je vec jednom slomio srce, onda moras da budes oprezan. Zasto? Zato sto ti dolaze dani kada ces jednostavno da shvatis da je ta osoba mozda samo dobar glumac. No, svakako, daj sebi vremena da se uveris, jer, ako se zaista promenila, nije nemoguce da konacno nadjes svoju srecu!

 

 Ako si izabrao mocni prsten broj dva:

Vrlo je vazno da kazemo da je ovaj prsten znak da ces moci da kazes da si dobio sve ono sto zelis. Ovaj prsten ce izabrati samo oni koji imaju jako sesto culo. Ti si zapravo osoba koja moze da kaze da je veoma jaka i snazna. Ti svakako da mozes da predvidis buducnost na neki nacin. I to je krajnje jasno i sigurno. Dakle, ako pocnes da maris za glas svog razuma i ako budes slusao svoje sesto culo, moguce je da ces na taj nacin da izbegnes lose dane, i tugu. Naravno, i da privuces neke lepe stvari, osobe  i situacije u svoj zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2