Dolazi nam jos jedan pun mesec,posle 10.oktobra ce nemoguce postati moguce!

Dolazi nam jos jedan pun mesec,posle 10.oktobra ce nemoguce postati moguce!

2022-10-03 0 By Admin

Pun mesec u znaku ovna je 10.oktobra. Buduci da ulazi u znak ovna, koji vazi za borbenog, znajte da ce ovaj period doneti mnogo toga. No, dok se to ne desi, ovi zodijaci bi trebali da budu vise nego oprezni!

 

  OVAN

Naravno da treba da imate osecaj odgovornosti. Mlad mesec ulazi u vas znak,a to moze da bude period kada cete saznati mnogo toga. Ako u vasem zivotu postoji neko prema kome gajite emocije, a krijete to… Znajte da je za vas bolje da za sada tako i ostane. Sve dok pun mesec ne udje u vas znak, vi ni u kom slucaju ne bi ste smeli da pocinjete nista novo. No, posle desetog dana u ovom mesecu, znajte da je za vas sve moguce. Da cete moci da kazete da se okrenulo kolo srece i da ste dobili bas sve o cemu ste  mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je takodje vazno da kazemo jeste da ce vam biti velika greska ako budete gledali u proslost. Izvesno je da cete imati situaciju da se u vas zivot vrati neko iz proslosti. Ili, bolje da kazemo, da pokusa da vam se vrati. Naravno, vi morate da imate na umu da ste jedina osoba koja treba da odluci hoce li dati sansu.

Ali, ako od nas trazite savet, onda cemo vam samo reci da ni u kom slucaju ne bi ste smeli i trebali da gledate unazad. Ni u kom slucaju nije i nece biti pametno ako se budete vratili na stare staze. Morate da znate da se pomenuta osoba nije promenila, i da nece, cak i da vi ucinite i moguce i nemoguce. Nemojte gubiti svoje vreme na nekoga ko ionako nikada nije znao da vas ceni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2