Ovim znacima sedmica nije pocela lepo,ali ce im se zavrsiti spektakularno!

Ovim znacima sedmica nije pocela lepo,ali ce im se zavrsiti spektakularno!

2022-10-03 0 By Admin

  Izvesno je da dolaze promene, i da ce ovi znaci moci da kazu da im se ova prva sedmica oktobra zavrsila na najlepsi nacin!

 

   RAK

Istina je da vam ova sedmica nije pocela lepo. Vi imate mnogo briga, a niste osoba koja zna da krije svoje emocije. Cak i da znate da sakrijete, vi to ne bi ste pokusavali, jer ste prosto osoba koja se ne stidi svojih osecanja. Izvesno je da vam jako tesko pada sto ste sada slobodni, jer u vasem srcu postoji osoba  prema kojoj gajite emocije, a koja nije pored vas. Tesko vam je iz razloga sto su svi oko vas srecni,a samo vama kao da  nista ne ide od ruke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, do kraja ove sedmice moze da dodje do izvesnih promena. Moguce je da ce ovo biti cak i sedmica kada ce neki pripadnici vaseg znaka sresti nekog posebnog. Vi ste romanticni i nezni pa nije nemoguce cak ni da vam se desi ljubav na prvi pogled. Vrlo je vazno da naglasimo da ce rakovi koji su u vezi shvatiti da ih voljena osoba voli iznad svega.  I moguce je da ce cak doci i do prosidbe iako vi u ovom trenutku ne mozete ni da zamislite  tako nesto. Ali, zivot cine iznenadjenja, a kada je neko  tako dobar, kao vi, i kada cini dobra dela… Onda pre ili kasnije bude i nagradjen za sve sto je uradio. Kada se ova sedmica zavrsti shvaticete i sami da je donela velike promene u vas zivot…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2