Tvoje predvidjanje sudbine po zodijaku:Istina o tome sta te ceka tokom oktobra i novembra!

Tvoje predvidjanje sudbine po zodijaku:Istina o tome sta te ceka tokom oktobra i novembra!

2022-10-07 0 By Admin

Predvidjanje je prava rec kada se radi o naredna dva meseca, pa ce biti zanimljivo.I kao uvek, jednim sreca, drugim tuga…

OVAN

Predvidjanje u naredna dva meseca samo su vase obaveze.Ali ne samo one, nego i ono sto ih prati.Naravno da se misli na dobru zaradu, i poslovni uspeh. Na zalost za vas se lepe pogresne, uvek one koje zanima vas novac. A vi sanjate pravu ljubav, koja uvek ode drugome.

 

BIK

Predvidjanje  za vas zivot u narednim danima i mesecima bice nestasica.Zna se, ona novcana koja se  stalno desava. Stalno zapadate u licne krize, borite se, mucite, pa se nekim cudom, izbavite.  Budite oprezni, ne znate da budete racionalni. Cuda se ne desavaju uvek!

 

BLIZANCI

Predvidanje za vas je naravno veliki novcani izdatak, koji nece biti jednom, i jedan. Nesto ce biti i neplanski izdvajano, ali ne bas prijatno.Imacete i male  zdravstvene probleme koje cete morati da resavate na vreme. Ljubav u zaledju.

 

RAK

Predvidjanje vas vodi i upucuje na vase unutarnje strahove. Imate  ih suvise i to vas plasi i dodatno zbunjuje. Kao da stalno gajite neki los predosecaj i  to vam nije dobro. Ako mislite pozitivno, sve ce da bude bolje. Savet, ne predajite se ni na jednom polju.

 

LAV

Predvidjanja ce se uglavnom pokazati pogresnim, a vi se nadate pomirenju. Da ce doci do pomirenja,  nikako ne smete da se  nadate i sebe lazno zavaravate. Moracete da stavite veliku i definitivnu tacku na vezu iza sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vase srce ima pogresna predvidajnja da ce vas osvojiti jedan lav. Verujte da mu i ne pada na pamet, jedino ako proradi njegov inat. Upravo se bori  da se osveti voljenoj bivsoj, i da tako povredi  nju. Vi ne gajite lazne nade, mozete vi biti povredjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2