Tvoje predvidjanje sudbine po zodijaku:Istina o tome sta te ceka tokom oktobra i novembra!

Tvoje predvidjanje sudbine po zodijaku:Istina o tome sta te ceka tokom oktobra i novembra!

2022-10-07 0 By Admin

VAGA

Vase predvidjanje nije dobro, jer morate doneti vaznu odluku.Plasite se sopstvene reakcije i ne znate sta da cinite. Svesni ste da ste  samo  vi onaj koji igra na sve karte. Kako god, posledice cete trpeti vi, ako donesete pogresnu odluku.

 

SKORPIJA

Na putu ste da se rese neka vasa nagadjanja, ali predvidjanja su  drugacija. Otkricete nesto jako zbunjujuce i nesto neprijatno. Pored svega sto vas snalazi u zadnje vreme, to ce vam najvise  da smeta. Da li cete se prevariti u proceni, ili samo osecate neki strah?

 

STRELAC

Da znate sta vas ceka, vi biste jos sada doneli odluku. Vi koji ste stalno slobodni i neustrasivi, bicete u velikoj dilemi.Moracete zazmuriti i doneti ishitrenu odluku koja ce vas kostati  tek kasnije. Budite razumni, imacete tezi period.Ali snaci cete se!

 

JARAC

Svoje cete zelje poceti da ostvarujete iznenada. Predvidjanja zvezda ce vas dovesti u plan da pocnete da idete za svojim zivotom. Kao da ste do sada bili  stranac u svojoj kozi.Ziveli ste po tudjim  nalozima, zeljama i onako kako ste bili primorani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vec  se radujete, a da cete zaista imati razloga govore sva predvidjanja. Vasa okolina vam savetuje da budete  deo price koja ce se uskoro desiti.Sledi vam susret koji ce vas  iznenada baciti u visione, jer to je nova ljubav.Uz pomoc prijatelja!

 

RIBE

Predvidjanja za ovaj period ce da vas iznenade. Do skoro srecni, postacete tuzni i usamljeni. Iudace vas veran prijatelj, onaj za kojeg ste stavljali ruku u vatru. Vreme je da se  suocite sa jos jednim laznim  prijateljstvom. Do  pravog prijatelja je teze doci nego do novca.

 

 

Stranice: 1 2