Precizne astro prognoze za drugu sedmicu oktobra za sve znakove zodijaka!

Precizne astro prognoze za drugu sedmicu oktobra za sve znakove zodijaka!

2022-10-09 0 By Admin

Sledi  jos jedna sedmica oktobra.  Evo sta vas ocekuje, pred vama je horoskop za sve znakove…

 

OVAN

Vi cete drugu sedmicu oktobra pamtiti po lepim stvarima. To je izvesno jer cete  tokom ove sedmice saznati neke lepe vesti. Ako postoji neko o kome mastate, znajte da je ta osoba svakako neko ko misli i na vas.

 

BIK

Drugu sedmicu oktobra  vi cete pamtit po tome sto je jedna velika tajna izasla na videlo.  Ako postoji nesto sto krijete od osoba koje volite imajte na umu da je vreme da to i kazete. Bolje tako, nego da jednostavno sve samo od sebe ispliva na povrsinu.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da za vas sve uradi. Ono sto je bitno da kazemo da onoliko koliko date, toliko mozete i dobiti. To je parola za ovu sedmicu oktobra.

 

RAK

Sledi vam zaista lepa sedmica. To je ono sto moramo reci. Znajte da nema nimalo sumnje da cete ovih dana saznati lepe stvari i da dolaze dani kada cete moci da kazete da se kolo vase srece okrenulo. Za vas nista nije nemoguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

U ovoj sedmici, vi ste znak kojeg ce sreca pratiti na svakom koraku. To je ono sto moramo reci. Dugo ste cekali na to ali sada je konacno doslo vreme da se vase zelje ostvare.  Drugu sedmicu oktobra iskoristite na najlepsi nacin,da ugodite sebi.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko vas voli i ko vas voli iznad svega. Ako postoji neko o kome vi licno mislite, znajte da nema nimalo sumnje da treba toj osobi da date priliku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2