Precizne astro prognoze za drugu sedmicu oktobra za sve znakove zodijaka!

Precizne astro prognoze za drugu sedmicu oktobra za sve znakove zodijaka!

2022-10-09 0 By Admin

VAGA

Konacno, moci cete da kazete da ste pronasli svoju srodnu dusu. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. U ovoj sedmici je vrlo moguce da cete saznati neke lepe vesti koje ste svakako i zasluzili.

 

SKORPIJA

Drugu sedmicu oktobra  cete pamtiti po tome sto vam se konacno ostvarila jedna velika zelja. To je ono sto moramo da kazemo, i da cete iz dana u dan saznavati neke lepe vesti. Osmeha i ljubavi vam nece faliti u danima koji su pred nama

 

STRELAC

Ljubomora bi tokom ovog meseca mogla da vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite, i sta radite. Jer, ono sto moramo reci jeste da ste voljeni, a vi ne znate u toj sreci da uzivate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ovih dana cete saznati jako lepe vesti. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na ljubav ali sada je vrlo moguce da cete doci do svog cilja. Vrlo je vazno da kazemo da drugu sedmicu oktobra  treba da pamtite po tome da ste ostvarili svoje zelje.

 

VODOLIJA

Tokom narednih nekoliko dana je sve moguce kada ste vi u pitanju. Razmislite da li postoji neko o kome mastate, jer ako postoji ta osoba onda treba da joj i kazete. Na vama je samo da ostanete ono sto jeste i da se borite za svoje snove.

 

RIBE

Moramo da kazemo da postoji neko ko ce u danima koji su pred nama vama izjaviti ljubav. Ako toj osobi date priliku ona bi mogla da vas usreci na jedan poseban nacin. Moze se reci da vam sledi jedna jako zanimljiva sedmica.

Stranice: 1 2