Najveci srecnik u ljubavi – do kraja oktobra ovaj znak ce  se samo smejati i uzivati!

Najveci srecnik u ljubavi – do kraja oktobra ovaj znak ce se samo smejati i uzivati!

2022-10-10 0 By Admin

Znak koji ce biti srecnik oktobra za sada i ne sluti sta mu se lepo sprema.Ali svako iznenadjenje je lepse kad stigne nenadano…

 

OVAN

Vas znak  u mesecu koji je nastao nije vam poceo bas kako ste se nadali.Mozda nesto ni nece samo od sebe da se desi, a vi se  niste ni zalagali. Vase ce srce da bude verno zeljama, ali nista od zelja ako sami ne ucinite nesto po pitanju svojih zelja.

 

BIK

Vase ce srce da pliva  u reci osecanja i zelja, ali necete se tako osecati. Vas partner u zadnje vreme  uvidja da ste jako preki i bahati.Do sada  niste hteli da pokazete  kakvi ste, ali  je partner vec  primetio u prilici koja vas je odala iznenada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da ste na emotivnom polju daleko  nezniji, sve i bilo drugacije.Ovako vas nosi  neka vrsta besa i vas partner shvata da ste mrzovoljni. Vreme je  da se srede vase emocije i da svoju vezu ocvrsnete.Dosta je slaba i labava.

 

RAK

Vas znak ce  moci da menja nesto, ali ce se vasa dobrota uvek zadrzati. Vi cete se  radovati  jednoj osobi jer zbog nje ce da uslede promene u vasem zivotu.Vasa ce ljubav da  bude do kraja oktobra jako lepa.

 

LAV

Niste srecnik oktobra, ali cete biti  neko ko ce pokusati da ucini promene. Zelecete da odredite  neke svoje prioritete i vreme je  da budete spremni da partnera molite za oprostaj. Pokusavajuci svasta, samo cete ga od sebe vise  udaljiti.

 

DEVICA

Vas znak ce da proba da likuje jer ce postati  srecnik meseca oktobra. Imacete veliku srecu da se dese  neke iznenadno lepe stvari. Planuce u vama ljubav prema jednoj osobi, koju necete moci kontrolisati, ni jedno , ni drugo.Zato ste srecnik u ljubavi  meseca oktobra.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2