Najveci srecnik u ljubavi – do kraja oktobra ovaj znak ce  se samo smejati i uzivati!

Najveci srecnik u ljubavi – do kraja oktobra ovaj znak ce se samo smejati i uzivati!

2022-10-10 0 By Admin

VAGA

Vec ste na strani  onih koji se udvaraju i pokusavaju da vam laskaju. To vam dodje kao melem, pa se osecate preponosno.Vas znak ce biti jedan od retkih koji ce probati da koketiraju, a kojima ce to da godi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste  svesni  da ste znak koji ce do kraja oktobra da donese vaznu odluku. Vreme je da se srede  vase  misli i vasa  odluka ostane cvrsta i  jasna. Donecete definitivan sud po pitanju jedne veze i stavicete definitivno tacku na celu pricu.

 

STRELAC

Ako ste mislili da se necete smejati i uzivati, varate se. Ne morate biti sa bogatim partnerom i  imati  kule, vile i gradove. Moracete se radovati  sitnicama koje zivot znace.I tako postati srecnik, srecniji od onih koji imaju sve.Magnet za ljubavnu srecu!

 

JARAC

Vec ste onaj znak koji se uvek sklanjao drugima, ali je vreme da se menjate. Idete na pravi  kolosek i vreme je da krenete za svojim zivotom. Vreme je da se snadjete, da se isturite u prvi plan i da dozivote svojih pet minuta.

 

VODOLIJA

Uvek ste bili umorni od  onih koji ce da se okrecu za vama i komentarisu vase ponasanje. Nije vam bilo dobro, ni kada se menjaju u vase poslove, ali cete vi to uskoro da resite.Vreme je da pokazete zube.

 

RIBE

Morate da se osetite da ce vas neko ponizavati, ali vi se ne dajte. Partner vas nikako da podrzi u svojim namerama, i da mu date  podrsku. Od vas se ceka da budete uvek podrska  svome partneru, a ostalima, kako ko hoce.

Stranice: 1 2